Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

KOM IGÅNG MED SUPEROFFICE MARKETING

Utnyttja marknadsföringsfunktionerna i SuperOffice för att bygga långvariga kundrelationer med nyhetsbrev och kampanjer med anpassat innehåll. Oavsett om du är marknadschef eller vill skicka ut kommunikation då och då drar du nytta av att lära dig att skapa och skicka e-postutskick direkt från CRM-lösningen. I den här kursen får du en introduktion till funktionaliteten i SuperOffice Marketing, så att du enkelt kan identifiera målgrupper med hjälp av urval och skapa dina målinriktade e-postutskick. Svarshantering och statiskt hjälper dig att förfina och optimera din kommunikation och det är något som vi också tittar närmare på under kursen. Vi kommer också att gå igenom hur du kan använda webbformulär för att samla in och uppdatera data från dina befintliga och potentiella kunder.

Datum

2021-11-24   10:00

Pris

2 990 kr/deltagare. Faktureras i efterskott. Avbokning behöver ske 5 dagar innan kurstillfället annars utgår full avgift. Det går självklart jättebra att överlåta platsen till en kollega.

Målgrupp

Kursen är till för dig som aldrig har använt SuperOffice Marketing tidigare och/eller vill lära dig mer om marknadsföring med hjälp av de starka funktionerna; urval, utskick och webbformulär.

Praktisk info

Detta är en digital kurs som pågår i 5 timmar, inkluderat en timmes paus för lunch. Du sitter vid din egen PC och följer kursen via Webex. Vi rekommenderar en lösning med dubbla skärmar, så att du kan ha mötet/presentationen på en bildskärm och arbeta med övningar på den andra. Kursen genomförs på svenska och i vår senaste Online-version av SuperOffice. Länken till kursen med information om inloggning skickas senast dagen före via e-post.

Agenda/Kursinnehåll

  • Introduktion till hela utskicksprocessen från A till Ö
  • Segmentering av kontakter
  • Hitta dina målgrupper med hjälp av urval
  • Genomföra utskick steg för steg
  • Användning av webbformulär
  • Svarshantering och statistik 

Anmälan till kursen >>