Anmäl dig till Thrive – ett nytt koncept med innehåll utformat för att hjälpa dig skapa tillväxt!

SUPEROFFICES INSPIRATIONSHÖRNA

–Livesändning med Stefan och Jacob

Datum

2020-10-02

Pris

Gratis

Målgrupp

För alla kunder som vill ta del av våra och våra kunders erfarenheter kring specifika ämnen/frågeställningar.

Praktisk information

Eventet börjar kl. 9:00. Du sitter vid din PC och följer livesändningen via Webex. Länken med information om inloggning skickas några dagar i förväg via e-post.

SUPEROFFICES INSPIRATIONSHÖRNA

–Livesändning med Stefan och Jacob

Nu under hösten kör vi igång med ett nytt koncept för att sprida erfarenheter, besvara frågor och ge inspiration kring hur du kan få ut än mer värde av SuperOffice. Vårt härliga Customer Experience-team, Stefan och Jacob kommer i en livesändning att diskutera olika ämnen som vi vet är viktiga för dig som kund.

Vi lyssnar och tar till oss av alla inspel vi får och du kommer ha stor möjlighet att påverka vilka ämnen och frågeställningar vi tar upp i kommande program. Inspirationshörnan blir ett återkommande evenemang första fredagen varje månad.

Anmäl dig här

Avsnitt 1: Värdet av att alla medarbetare använder SuperOffice

Att få upp användargraden är ett kärt ämne som fler av våra kunder upplever som en utmaning. Vi kommer dela med oss av goda exempel på hur andra kunder har gjort för att lyckas och fällor som är bra att undvika. Stefan och Jacob kommer bland annat att prata om frågor som:

Hur får man med sig användarna som har svårt eller de som inte är intresserade av att lära sig nya system och rutiner? Hur gör man när ledningen ibland inte ser värdet av att alla arbetar konsekvent med systemet? Hur kan man motivera och bygga lagkänsla kring resultaten genom olika typer av tävlingar?

Boka redan nu in de kommande inspirationshörnorna i din kalender.

Fredag 6 november klockan 9:00
Fredag 4 december klockan 9:00

Vilka ämnen vi kommer att fokusera på är ännu ej klart. Vi vill gärna först höra vilka önskemål du har på ämnen som vi bör prata om. Mejla dina förslag till jacob.jonsson@superoffice.se.

Vi håller tummarna att vi får många härliga inspel!