Anmäl dig till Thrive – ett nytt koncept med innehåll utformat för att hjälpa dig skapa tillväxt!

SUPEROFFICES INSPIRATIONSHÖRNA AVSNITT 4

- med Stefan och Jacob

Datum

2021-02-05

Pris

Gratis

Målgrupp

För alla kunder som vill ta del av våra och våra kunders erfarenheter kring specifika ämnen/frågeställningar relaterat till CRM i stort och SuperOffice.

Praktisk information

Eventet börjar kl. 9:00 och pågår i ca 30 minuter. Du följer sändningen via din dator. Länken med information om inloggning skickas några dagar i förväg via e-post.

SUPEROFFICES INSPIRATIONSHÖRNA

Avsnitt 4: Fullt fokus på försäljning

Vi drar igång årets första inspirationshörna på ämnet försäljning för att lägga bästa möjliga grund för att du ska kunna nå dina försäljningsmål 2021.

I avsnitt fyra kommer vi prata om både säljaren och försäljningschefens roll i vardagen. Oftast har säljavdelningen tuffa budgetkrav på sig och då gäller det att arbeta smart och strukturerat för att inte spilla tid på onödiga administrativa uppgifter. Det är vad vi kommer fokusera på under denna Inspirationshörna. Vinn tid – arbeta smartare. Vilka hjälpmedel kan du dra nytta av för att sälja mer? Vad finns det t ex för smarta urval att arbeta strukturerat med? Hur används försäljningsguiden på bästa sätt? Att skapa offerter kan ta tid, hur kan du effektivisera den processen? Vi kommer visa på goda exempel från våra kunder och hur vi själva gör.

Ovan är några av de frågeställningar vi kommer att lyfta fram under avsnittet. Har du någon specifik frågeställning som du vill att vi tar upp kopplat till ovan ämne, så mejla gärna in den till jacob.jonsson@superoffice.se.

Anmäl dig här

Om SuperOffices Inspirationshörna

I SuperOffices inspirationshörna sprider vårt härliga Customer Experienceteam erfarenheter, besvarar frågor och ger inspiration kring hur du kan få ut än mer värde av SuperOffice. Stefan och Jacob diskuterar olika ämnen som vi vet är viktiga för dig som kund.

Vi lyssnar och tar till oss av alla inspel vi får och du kommer ha stor möjlighet att påverka vilka ämnen och frågeställningar vi tar upp i kommande program. Inspirationshörnan blir ett återkommande evenemang första fredagen varje månad.

Se avsnitt 1 av inspirationshörnan
Se avsnitt 2 av inspirationshörnan
Se avsnitt 3 av inspirationshörnan

Boka redan nu in de kommande inspirationshörnorna i din kalender.

Fredag 5 mars klockan 9:00 – Ämne: Kundresan
Fredag 9 april klockan 9:00 – Ämne: Ej bokat
Fredag 7 maj klockan 9:00 – Ämne: Ej bokat

Vi vill gärna höra vilka önskemål du har på ämnen som vi bör prata om. Mejla dina förslag till jacob.jonsson@superoffice.se.

Vi håller tummarna att vi får många härliga inspel!