Anmäl dig till Thrive – ett nytt koncept med innehåll utformat för att hjälpa dig skapa tillväxt!

SUPEROFFICES INSPIRATIONSHÖRNA AVSNITT 6

- med Stefan och Jacob

Datum

2021-04-09   09:00

Pris

Gratis

Målgrupp

För alla kunder som vill ta del av våra och våra kunders erfarenheter kring specifika ämnen/frågeställningar relaterat till CRM i stort och SuperOffice.

Praktisk information

Eventet pågår i ca 30 minuter. Du följer sändningen via din dator. Länken med information om inloggning skickas några dagar i förväg via e-post.

SUPEROFFICES INSPIRATIONSHÖRNA

Avsnitt 6: Service

I avsnitt sex kommer vi att fokusera på kundservice och ärendehantering.

Kunden förväntar sig idag att kunna nå dig genom olika kanaler dygnet runt och de kräver mer personliga svar. Krav som kan vara en utmaning att leva upp till. Att ha rätt verktyg och skapa bästa möjliga upplevelse är avgörande för att kunna ge dina kunder högkvalitativ service.

Hur kan bland annat flöden, script och mallar i SuperOffice Service hjälpa er att förädla och förbättra era arbetssätt inom kundservice och ärendehantering? Vi kommer visa exempel på användningsområden och funktioner kopplade till bland annat reklamationer, försäljning, felanmälan och ekonomi. SuperOffice Service effektiviserar hanteringen av förfrågningar som du får från dina kunder oavsett kanal.

Har du någon specifik frågeställning som du vill att vi tar upp kopplat till ovan ämne, så mejla gärna in den till jacob.jonsson@superoffice.se.

Anmäl dig här

Om SuperOffices Inspirationshörna

I SuperOffices Inspirationshörna sprider vårt härliga Customer Experienceteam erfarenheter, besvarar frågor och ger inspiration kring hur du kan få ut än mer värde av SuperOffice. Stefan och Jacob diskuterar olika ämnen som vi vet är viktiga för dig som kund.

Vi lyssnar och tar till oss av alla inspel vi får och du kommer ha stor möjlighet att påverka vilka ämnen och frågeställningar vi tar upp i kommande program. Inspirationshörnan blir ett återkommande evenemang första fredagen varje månad.

Se avsnitt 1 av Inspirationshörnan

Se avsnitt 2 av Inspirationshörnan

Se avsnitt 3 av Inspirationshörnan

Se avsnitt 4 av Inspirationshörnan

Boka redan nu in vårens sista inspirationshörnorna i din kalender.

Fredag 7 maj klockan 9:00 – Ämne: Ej bokat

Vi vill gärna höra vilka önskemål du har på ämnen som vi bör prata om. Mejla dina förslag till jacob.jonsson@superoffice.se.

Vi håller tummarna att vi får många härliga inspel!