Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

Kundbemötande i en digital värld

Välkommen på frukostföreläsning med Oliver Lopez,
föreläsare och författare.

Date

Torsdag
30 mars

Time

08:30

Location

Stockholm

Price

Gratis

Förbli relevant nu och i framtiden. Digitaliseringen ger oss en möjlighet att nå vår målgrupp snabbare än tidigare, samtidigt som missnöjda kunder snabbt låter andra få veta detta. Att skapa värde har blivit ett sätt att skilja framgångsrika företag från resten.

Frukostföreläsning

Den 30 mars delar Oliver med sig av handfasta tips kring hur vi ska agera för att inte bli omsprungna. I denna föreläsning delar han även med sig av exempel och ger dig rätt verktyg för att kunna möta kunden i rätt skede, på rätt sätt och med rätt budskap. 

Talare:

Oliver Lopez
Föreläsare och författare. Oliver har lång erfarenhet från transformationen hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör affärer idag. Genom insikter och trendspaningar levererar han konkreta förslag på hur vi bör tänka för att förbli relevanta nu och i framtiden. Oliver är också författare av B2B-handboken Skapa värde eller dö! 

Moderator:
Mathias Sognefors, Country Commercial Director, SuperOffice

Kom tidigt och få ett exemplar av B2B-handboken!
De första 20 personerna på plats den 30 mars får även ett exemplar av boken Skapa värde eller dö! Boken ger en inblick hur spelplanen för B2B har ritats om och hur du blir en värdeskapande säljare. Oliver delar även med sig av egna tips och tricks från många år inom branschen. Du kan också köpa boken till ett rabatterat pris på plats. 

Tid:

08:15: Dörrarna öppnas
08:30 - 09:00: Frukost & mingel
09:00 - 10:30: Föreläsning

Plats:

Berns
Berzelii Park
114 83 Stockholm
Hitta rätt