Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

SuperOffice European CRM Tour är tillbaka! Den här gången bjuder vi in företagsledare att samlas och hitta de bästa sätten att navigera i förändring och använda det till sin fördel.

Under en halvdag kommer du att lära dig varför det är viktigt att ta sig an nya tillvägagångssätt inom försäljning, hur du ändrar ditt kundfokus, omfamnar hela kundresan och utnyttjar kraften i ny AI-driven teknik. 

Date

Onsdag
4 september

Time

09:00

Location

7A Posthuset, Stockholm

Price

Gratis

OM EVENTET

Förändring är det enda konstanta i livet. Och dagens turbulenta ekonomiska tider kräver att vi återigen ändar hur vi leder, arbetar, prioriterar och bygger vår plan och strategi för framgång. Det finns helt enkelt ingen tid för att ”vänta och se”, förändringen måste ske nu.

Är du ledare och har ett kommersiellt ansvar, arbetar för att skapa tillväxt i din organisation eller ansvarar för er marknadsstrategi? Då är CHANGE 2024 ett perfekt event för dig! 

Anmälan hittar du längst ner på sidan.

Varmt välkommen till en energifylld förmiddag där vi bjuder på inspiration och insikter kring trender och omvärld och praktiska tips hur du använder förändring till din fördel. Nätverka och träffa andra företagsledare och potentiella partners och njut av både frukost och lunch i en storslagen miljö mitt i centrala Stockholm.


Vi är väldigt glada över att välkomna Stefan Hyttfors som året huvudtalare! Stefan har beskrivits som "Bäst på scen efter Hans Rosling." Stefan föreläser om framtiden och aktuella trender som förändrar världen.  

Våra talare bjuder på insikter kring hur du:
 • Ändrar ditt tankesätt för att se helheten och lära dig att tänka bortom omedelbara lösningar genom att utveckla strategier för långsiktig tillväxt.
 • Ökar tillväxten med hjälp av dina lojala kunder och hur du förflyttar dig från engångsförsäljning till att utöka och växa dina befintliga kundrelationer.
 • Aktiverar tillväxtmarknadsföring i hela kundresan, hur du utvecklar en omfattande tillväxtstrategi och flyttar ditt marknadsföringsfokus från enbart leadsgenerering till att omfatta hela kundresan.
 • Omfamnar kraften av innovation. Hur du använder modern teknik som AI och automation för att jobba smartare.
Ta del av våra nyheter på plats!

Förutom att lyssna på våra fantastiska talare så har du även möjlighet att praktiskt se hur du kan använda AI i SuperOffice och så visar vi vår senaste produktlansering - Marketing Premium som gör det möjligt att på ett smidigt sätt jobba med automatiserade flöden. Hurra! 

Talare

 • Stefan Hyttfors - Förstå framtiden

  Prisbelönt talare, "Bäst på scen efter Hans Rosling" (Svenska)

  Stefan är en futuristisk talare och författare, fokuserad på disruptiva teknologier, beteendeförändringar och nästa generations ledarskap. Stefan lär människor att förstå och hantera förändring i en osäker värld. Han brinner för att inspirera andra till förändring och få oss att tänka framåt. Att fastna i gamla hjulspår och tro att gårdagens metoder ska kunna lösa framtidens problem funkar helt enkelt inte. Vi måste tänka om och tänka nytt! Stefan har en bakgrund som journalist och ekonom. Han har belömats med årets svenska talare två gånger.

  Stefan på LinkedIn

   

 • Preparing for growth

  Lars Engbork - CEO, SuperOffice (Engelska)

  Lars Engbork började som ny koncernchef på SuperOffice under 2024. Innan dess var han VD på Visma e-conomic där han spelade en betydande roll i Vismas tillväxt, ledde ett team på 450 anställda och betjänade uppemot 200 000 företagskunder. Lars har också varit Nordic Innovation Director på Oracle och haft flera ledande positioner på SimCorp. Lars tar nu över stafettpinnen för att fortsätta driva SuperOffice tillväxtresa framåt.

  Lars på LikedIn

 • Winning Together: Key Strategies for Maximum Impact & the importance of sales and marketing alignment

  Charlotte Adelgaard - Chief Revenue Officer & Bettina Isabelle Berntsen - Chief Marketing Officer, SuperOffice (Engelska)

  Charlotte anslöt till SuperOffice ledningsgrupp 2021. Hon kommer tidigare från Oracle där hon ledde deras säljorganisation inom Customer Experience (CX) i Västeuropa. Charlotte har mer än 15 års erfarenhet av ledarskap från teknikbranschen och har lett internationella team större delen av sin karriär .

  Charlotte på LinkedIn

  Bettina är CMO på SuperOffice. Med över ett decennium av expertis inom marknadsföring och försäljning, specialiserad på B2B SaaS, leder Bettina tillväxtresor genom innovativa marknadsföringsstrategier och -program. 

  Bettina på LinkedIn

 • Accelerera din tillväxt med AI

  Filip Norman - Product Manager, SuperOffice (Svenska)

  Med över 16 år i branchen har Filip samlat på sig djupgående erfarenhet från olika nyckelpositioner. Han har tidigare arbetat som säljchef, konsultchef och lösningsansvarig. Sedan årskiftet har Filip tagit på sig rollen som produktchef där han leder och formar vår produkts framtid.

  Filip på LinkedIn

 • Moderator

  Mathias Sognefors - Country Commercial Director, SuperOffice Sverige (Svenska)

  Mathias har över 20 års erfarenhet av försäljning, ledning och affärsutveckling som förvärvats inom olika roller på bland annat IBM, Open Text, Barium och Infor. 2021 tog Mathias över ansvaret för SuperOffice i Sverige. 

  Mathias på LinkedIn

Agenda

 • Välkommen

  08:00 - 09:00

  Dörrarna öppnas - Registrering, frukost & mingel

 • Preparing for growth

  09:00 - 09:30

  Lars Engbork - CEO, SuperOffice (Engelska)

 • Winning Together: Key Strategies for Maximum Impact & the importance of sales and marketing alignment

  09:30 - 10:00

  Charlotte Adelgaard - Chief Revenue Officer & Bettina Isabelle Berntsen - Chief Marketing Officer, SuperOffice (Engelska)

 • PAUS

  10:00 - 10:20
 • Stefan Hyttfors - Förstå framtiden

  10:30 - 11:15

  Prisbelönt talare, "Bäst på scen efter Hans Rosling" (Svenska)

 • Accelerera din tillväxt med AI

  11:30 - 12:00

  Filip Norman - Product Manager, SuperOffice (Svenska)

 • LUNCH

  12:00 - 13:00

7A Posthuset - Vasagatan 28, Stockholm

Välkommen till Posthuset mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Centralstationen. 
Centralposthusets historiska byggna välkomnar dig till en levande mötesplats full av kontraster.

Anmälan