CRM Online: BÄST i TEST - PC WORLD SuperOffice CRM i molnet. Enkelt att använda. Enkelt att komma igång.

SuperOffice CRM Online hjälper dig med att organisera och samla din kontaktinformation på ett ställe och ger dig samtidigt full kontroll över uppföljningar, dokument och e-post. SuperOffice CRM gör kunduppföljning lätt som en lek. Det krävs ingen installation och lösningen är tillgänglig på alla enheter.

 • Öka försäljningen
 • Förbättra kundnöjdheten
 • Skapa tillväxt i företaget
Prova gratis i 30 dagar

CRM-framgång väntar runt hörnet Guide till att välja den rätta CRM-lösningen

Det behöver inte vara svårt att välja en CRM-lösning. I denna guide delar vi med oss av 5 enkla steg för att nå CRM-framgång.

Få guide

SuperOffice CRM Online Så fungerar det i molnet

 • Vi driftar din CRM-lösning

  SuperOffice CRM Online är vår molntjänst. Vi tar hand om drift, säkerhetskopiering och uppgraderingar o.s.v. Du får mer tid över att fokusera på kärnverksamheten istället för att bekymra dig för IT-driften.
 • Låg månadskostnad

  SuperOffice CRM Online är tillgänglig i abbonemangsform/användare per månad, vilket ger dig flexibiliteten att lägga till fler användare när ditt företag växer utan att behöva investera i dyr IT-infrastruktur.
 • Få åtkomst till din CRM-data oavsett mobil enhet

  Din CRM-data är tillgänglig på din önskade mobila enhet. Det är enkelt att söka efter kontaktinformation, skicka e-post eller att ringa ett telefonsamtal genom att trycka på touch-skärmen.
 • Din data är i säkherhet

  Du kan känna dig trygg med att din information är lagrad i vårt förstklassigt tillförlitliga och säkra datacenter och att du alltid har tillgång till funktionerna i SuperOffice CRM – var som helst, när som helst.

6,000 kunder - och vi blir fler