SUPEROFFICE CRM Molnbaserad CRM-mjukvara

SuperOffice CRM hjälper dig med att organisera och samla din kontaktinformation på ett ställe säkert i molnet. Få tillgång till ditt molnbaserade CRM-system överallt, och på vilken enhet som helst för att kunna göra uppdateringar i realtid – oavestt om du är på kontoret eller på resande fot.

 • Sömlös integration med Office 365
 • Flexibel prissättning och funktionsbaserade användarplaner

Anslut till över 70 affärsappar (bland annat Zapier och Gmail)

Få en gratis demo

CRM-framgång väntar runt hörnet Guide till att välja den rätta CRM-lösningen

Det behöver inte vara svårt att välja en CRM-lösning. I denna guide delar vi med oss av 5 enkla steg för att nå CRM-framgång.

Få guide

SuperOffice CRM Molnbaserad CRM-funktionalitet

 • Vi tar hand om din CRM-lösning

  Med vår molnbaserade CRM-lösning tar vi hand om drift, säkerhetskopiering och uppgraderingar o.s.v. Du får mer tid över att fokusera på kärnverksamheten istället för att bekymra dig för IT-driften.
 • Låg månadskostnad

  SuperOffice CRM Online är tillgänglig i abbonemangsform/användare per månad, vilket ger dig flexibiliteten att lägga till fler användare när ditt företag växer utan att behöva investera i dyr IT-infrastruktur.
 • Få åtkomst till din CRM-data oavsett mobil enhet

  Din CRM-data är tillgänglig på din önskade mobila enhet. Det är enkelt att söka efter kontaktinformation, skicka e-post eller att ringa ett telefonsamtal genom att trycka på touch-skärmen.
 • Din data är i säkherhet

  Du kan känna dig trygg med att din information är lagrad i vårt förstklassigt tillförlitliga och säkra datacenter och att du alltid har tillgång till funktionerna i SuperOffice CRM – var som helst, när som helst.

6,000 kunder - och vi blir fler