SuperOffice söker en Account Manager till Stockholm

SuperOffice är en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar och erbjuder ett av marknadens mest användarvänliga och uppskattade CRM-system. Nu söker vi en Account Manager till vår växande säljorganisation. Ditt uppdrag kommer att vara att sälja verktyget SuperOffice CRM till SMB-marknaden. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder och du driver hela säljprocessen från början till slut; alltifrån att boka kundmöten, genomföra kvalificerade möten med behovsanalys, till presentation av kundanpassade lösningar, avtalsförhandling och avslut. För att lyckas i rollen krävs målfokus, lyhördhet, engagemang, kreativitet och ett stort eget driv. 

Hos oss på SuperOffice har du chansen att få representera ett starkt varumärke och hjälpa andra sälj- och kundserviceorganisationer att nå sina mål genom vår prisbelönta CRM-lösning. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och en spännande roll i ett ungt och framgångsrikt säljteam. Här har du alla möjligheter att utvecklas, ta ansvar och växa. Ta chansen och bli en av oss!

Vi erbjuder:

  • Ett självständigt och omväxlande arbete
  • Spännande utmaningar med möjlighet till utveckling – både som person och säljare
  • Stor frihet att påverka din egen arbetsdag och framgång
  • Möjlighet att arbeta med en marknadsledande produkt

Vi söker dig som:

  • Är resultatinriktad och självgående och kan planera och prioritera i förhållande till din budget
  • Är en lagspelare, men samtidigt trivs med att arbeta i en fri och självständig roll med högt uppsatta mål
  • Är driven, uthållig och positiv 
  • Har minst 2 års erfarenhet från B2B-försäljning

Meriterande:

  • Om du arbetat med försäljning av mjukvara alternativt ERP-system eller CRM (Customer Relationship Management).

Vår passion för kundvård har gjort SuperOffice till en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar på B2B-marknaden. Fördelarna med ett CRM-verktyg är ovärderliga. Vi har hjälpt tusentals kunder att hitta, vinna och utveckla sina kunder. Vi har vunnit PC Worlds ”Bäst i Test” fyra gånger och det är vi väldigt stolta över. SuperOffice är ett internationellt företag med egna kontor i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, England och Schweiz. Läs mer om oss på www.superoffice.se. 

I denna rekrytering samarbetar vi med NajsPeoples konsult Petra Bruna. Du når Petra på petra.bruna@najspeople.se alternativt på 076–0004131. Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras konfidentiellt.

Sökord: AM, Account Manager, Säljare, Försäljning, CRM, Säljstöd, Sälj, SaaS, Mjukvara, Molntjänst, lösning, B2B, IT, Stockholm, Sthlm,