Inspirationsdag med fokus på kundservice

Nu introducerar vi en ny mötesplats, SuperOffice Customer Service Forum, en inspirationsdag för dig som vill erbjuda dina kunder en förstklassig kundservice.

Att ha tillgång till rätt verktyg är avgörande för att kunna erbjuda en bra kundservice. Med en programvara för kundservice och ärendehantering kan du skapa automatiserade processer som hjälper dig att ge kunderna snabbare respons och högkvalitativ service.

Under dagen kommer du bland annat få ta del av våra kunders erfarenheter och resultat från att arbeta med SuperOffice Service, trender och forskning inom kundserviceområdet och vår Keynote speaker Magnus Hedberg, känd från Lyxfällan kommer prata om de viktiga mjuka aspekterna för att bemöta din kund på bästa sätt för att skapa goda kundrelationer.

Du kommer också under dagen att ha tillfälle att dela erfarenheter kring kundservice med andra företag samt besöka våra partners som finns på plats för att visa dig smarta kundservicelösningar och svara på dina frågor.

Dagen innehåller inspiration, kunskap, nätverkande med andra kunder och potentiella SuperOffice-kunder, gratis lunch och fika!

Nedan kan du läsa om dagens program.

Program

     
08:30
 
Registrering
     
09:00
 
Välkommen till SuperOffice Customer Service Forum
     
09:15
 
Stockholm: SuperOffice Service är navet som driver verksamheten framåt hos Office Management
   

Valerie Lundgren, Systemansvarig, Office Management, nordisk aktör som erbjuder smarta helhetslösningar inom IT, kommunikation och kontor.

   

För att inte få fler missnöjda kunder och medarbetare stod Office Management inför en stor utmaning 2013. De behövde ett gemensamt system för alla i organisationen. Hur skulle de gå från tre olika system, utan struktur på vilken information som registrerats i vilket system, manuellt dubbelarbete, avsaknad av transparens och kontroll på kunddialogen till att införa ett ärendehanteringssystem som alla medarbetare skulle arbeta i från 11 olika produktområden från 5 olika affärsområden? Valerie kommer med sin mångåriga erfarenhet från SuperOffice Service att berätta om deras utmaning, hur de gick tillväga och vilka nyttor och mätbara resultat de uppnått.

     
   
Göteborg: För att kunna hantera tydliga rutiner och processer krävs ett flexibelt verktyg
   

Johan Bengtsson, Operations Manager, Mirja Svan Hansson & Pernilla Bergström, Process Leaders på VFS Nordics - Volvo Financial Services är Volvokoncernens globala leverantör av finansiella tjänster inom lastbils-, anläggnings- och bussbranschen.

   

Den manuella hanteringen av VFS alla tydliga processer blev till slut en ohållbar situation för både medarbetarna och ledningen. Sommaren 2016 påbörjades projektet att införa SuperOffice Service i organisationen för att kunna följa kundhistorik, hantera överlämningar och eskaleringar professionellt samt för att få fram bra rapporter och statistik. Johan, Mirja och Pernilla kommer berätta om deras resa, vilka utmaningar och resultat de uppnått, samt vad deras nästa steg i utvecklingen är.

     
09:55
 
Stockholm: Att tacka nej till möjliga affärer kan kännas läskigt, men att inte göra det kan bli förödande för lönsamheten
   

Joakim Gustafsson, kalkylchef, Martinsons Byggsystem - en av Sveriges största producent av limträ och byggsystem för flerbostadshus, byggnader och broar i trä.

   

Att Martinsons ”hit rate” har ökat från 18% till 30% är ingen slump. Alla möjliga affärer som inte uppfyller deras uppsatta kriterier tackar de systematiskt nej till. För Martinsons är det viktigt att det finns ett system som genomsyrar hela värdeflödet. Joakim kommer berätta om deras utvecklingsresa, vilka smarta flöden och funktioner de har skapat i SuperOffice Service för att få full överblick över alla pågående projekt, hur de mäter och följer upp för att få ut värdefulla KPI:er och prognoser som underlag till verksamheten och de beslut som tas.

     
   
Göteborg: Från kaos till ordning och reda
   

Jesper Jakberger, IT- och fastighetsansvarig, Bagaren & Kocken, en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap.

   

Inkommande ärenden hanterades via separata mejlkorgar och handskrivna lappar för att stämma av lagerstatus. Det var lite som ett ”stort svart hål” att gräva i olika mejlkorgar för att säkerställa om kunden hade fått svar. Situationen blev ohållbar och ett ärendehanteringssystem var helt nödvändigt för att kunna hålla reda på och svara på alla kundförfrågningar på ett professionellt sätt. Jesper kommer berätta om hur de använder standardfunktionaliteten i SuperOffice Service för att skapa ordning och reda.

     
10:25
 
Kort paus för att fylla på kaffe/vatten
     
10:55
 
Trender inom kundservice och SuperOffice Service
   

Mikael Månsson, Lösningsarkitekt, SuperOffice

   

Vi delar med oss av de senaste undersökningarna och trenderna inom kundservice och visar hur SuperOffice Service kan bidra till att öka kvaliteten i ert kundservicearbete.

     
11:50
 
Lunch – dags att fylla på energinivån
   

Passa på att mingla med andra SuperOffice-kunder och våra partner.

     
13:00
 
Fler glada och nöjda kunder med hjälp av automatiserade funktioner
   

Filip Norman, Konsultchef, SuperOffice

   

Tidskrävande och repetitiva arbetsuppgifter vill de flesta företag minimera och effektivisera. SuperOffice Service är extremt flexibelt och du kan skapa både enkla och mer avancerade automatiserade flöden. Vi kommer att visa på konkreta exempel och ge dig inspiration och tips på hur du kommer igång.

     
13:45
 
Rundabordsamtal – nätverka och få inspiration från andra deltagare
   

Nätverkande – Möjlighet till mer avslappnade samtal och nätverkande kring konkreta ämnen inom kundserviceområdet. Vi från SuperOffice kommer facilitera detta pass.

     
14:25
 
Fika och möjlighet att träffa våra partner
     
14:45
 
Keynote: Hur skapar vi extremt nöjda och lojala kunder?
   

Magnus Hedberg, känd från Lyxfällan, en inspiratör som blandar innovativa kunskaper och träffsäkra exempel från verkligheten från sin mångåriga erfarenhet från att leda och driva servicearbete från fler olika arenor i näringslivet.

   

De flesta företag vill leverera en exceptionellt god kundupplevelse. Men i likhet med mycket annat är det enklare sagt än gjort att omsätta teorin i praktiken. Hur vill du att dina kunder ska uppfatta dig på marknaden? Hur skapas samsyn inom företaget om hur vi bemöter varje enskild kund? På vilket sätt bidrar jag själv till helheten och varför spelar det roll? Vilket fokus kommer att krävas i framtiden med alla olika kanaler som vi kan möta kunden i?

     
16:00
 
Slut för dagen
     

Stockholm den 21 november

Välkommen till Bryggarsalen

Ta dig hit: 5 min promenad till Norrtullsgatan 12N från Odenplan. Parkering i Riddarsporrengaraget, Hagagatan 19 eller på gatan.

Göteborg den 6 december

Välkommen till Kilsgatan 4

Ta dig hit: 10 min promenad från centralen. Parkering vid älven, infart vid korsningen Gullbergs Strandgata/Torsgatan.

officemanagement.png vfs.png

 

bagaren-o-kocken-150.png martinsons.png
  • Amesto

    Amesto Solutions är idag SuperOffice största återförsäljare och implementationspartner i Sverige. Amesto har utvecklat och erbjuder många smarta kopplingar till SuperOffice Service.

  • i-Centrum

    i-Centrum har mångårig erfarenhet av att implementera, utveckla lösningar och applikationer kopplat till SuperOffice Service. Ett axplock av vad de erbjuder är: smart filtrering och hantering av ärenden, lösningar för avtals- och licenshantering, effektiv tidrapportering, integrationer mot personregister, verktyg för insamling av data ute på fältet via iPad sam lösningar för eventhantering.

  • Loxysoft

    Loxysoft erbjuder kontaktcenterlösningar inom kundservice, telefonförsäljning och bemanningsplanering. I sin Inbound Contact Center-lösning erbjuder de integrerad telefoni med pop-up av kundbild samt köfördelning av ärenden i SuperOffice.