Anmäl dig till Thrive – ett nytt koncept med innehåll utformat för att hjälpa dig skapa tillväxt!

Vi söker en CRM-konsult till vårt Stockholmskontor

SuperOffice är en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar och erbjuder ett av marknadens mest användarvänliga och uppskattade CRM-system. Nu söker vi en erfaren applikationskonsult med intresse för CRM till vårt växande konsultteam.

I din roll som CRM-konsult är du den rådgivande konsulten som kan förklara nyttan av vårt CRM-system och deltar därför kontinuerligt i strategidiskussioner och driver workshops med våra nya och befintliga kunder.  

Tillsammans med kunden driver och planerar du implementationen av systemet och arbetet med att konfigurera och anpassa lösningen för att fungera på bästa sätt ihop med kundernas verksamhet och befintliga system. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och partners med projektledning, workshops och specifikationer, konfiguration och utbildningar.

Vi söker dig som är utåtriktad, strukturerad och som kan arbeta självständigt med flera parallella aktiviteter. Du brinner för att sätta kunden i fokus, samtidigt som du förstår affärsnyttan och är resultatorienterad. Du har ett intresse för CRM-processer och har lätt för att sätta dig in i kundens verksamhet och lösningsbehov och har erfarenhet av att administrera och konfigurera systemlösningar. Du har ett stort engagemang och är bra på att skapa långvariga relationer. Vidare är du van och trygg att leda möten, workshops och utbildningar samt är skicklig på att driva och följa upp projektarbete med deltagande från komplexa kundorganisationer.  

Hos oss på SuperOffice har du chansen att få representera ett starkt varumärke och hjälpa våra kunder att nå sina mål genom vår prisbelönta CRM-lösning. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och en spännande roll i ett framgångsrikt team som brinner för CRM.

Placering är på vårt Stockholmskontor.

Kvalifikationer

  • Flera års relevant erfarenhet i rådgivande konsultroll, alternativt CRM-ansvarig eller motsvarande
  • Förståelse och intresse för IT och systemlösningar
  • Förståelse för affärsverksamhet B2B
  • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Då det förekommer resor i tjänsten ser vi gärna att du har B-körkort och tillgång till egen bil

Vill du vara med på vår fortsatta resa och utveckling – tveka inte, utan ansök redan idag!

Ansökan och tillträde

Vi söker en person för tillträde så snart som möjligt. Välkommen att mejla in din ansökan till: anette.andersson@superoffice.se.