Mycket intressant att se och höra om hur andra har löst sina utmaningar med hjälp av SuperOffice och väcka tanken på vilka möjligheter som finns för ens egen organisation. Inspirerande!”
Liina Veidemann, Sales Development Manager PayEx

Program

     
09:30
 
Registrering och förmiddagsfika
   

Välkommen till Stallmästaregården

     
10:00
 
Välkommen till Privilege 2019
   

Catharina Flink, VD på SuperOffice Sweden

     
10:10
 
Framtiden med SuperOffice
   

Gisle Jentoft, koncernchef på SuperOffice

     
10:30
 
Genom engagemang, lyhördhet och en genomtänkt strategi för vad du vill uppnå med SuperOffice blir effekten oslagbar
   

Jenny Söderqvist, Administrativ försäljningschef GP, Stampen Media

   

På Stampen Media, en av Sveriges ledande mediekoncerner är det Jenny som driver CRM-frågan både strategiskt och operativt. Med sin mångåriga erfarenhet av SuperOffice, karisma och tydlighet, utbildar och hjälper hon ca 50 säljare spridda på 10 säljkontor att använda SuperOffice på ett effektivt och smart sätt. Gamification är en viktig del för att skapa engagemang i säljteamet. Jenny kommer dela med sig av sina lärdomar, vikten av att ha rätt mandat och vilka framtidsplaner de har med SuperOffice. Både ärendehantering, rapportering och e-signering ligger på Jennys önskelista.

     
11:10
 
Gemensam bild av hela kundresan ger ökad försäljning och nöjdare kunder
   

Niklas Horn Lundberg, VD, OptoSweden

   

OptoSweden hjälper företag att automatisera och digitalisera dokumentflöden. Niklas kommer att visa hur alla avdelningar på företaget har en 360 graders vy av kunden med hjälp av SuperOffice Marketing, Sales och Service. OptoSweden utvecklar och förfinar sina processer och sin lösning kontinuerligt, vilket gör att det alltid har full kontroll på kundengagemanget. Genom transparens och tydlighet kring gemensamma mål har de även stärkt samarbetet och "vi-känslan" i hela företaget.

     
11:40
 
Lunch och möjlighet att besöka våra produktdemostationer
     
12:40
 
Den digitala transformationen – du kan inte stoppa vågorna men du kan lära dig att surfa
   

Joakim Jansson, rådgivare inom digital transformation. Läs mer om Joakim

   

Har du tagit kommandot över er transformation? Tekniska trender öppnar nya dörrar, företagens tjänster och affärsmodeller förändras, vår kommunikation förändras, vårt sätt att arbeta förändras och vår vardag förändras. Joakim kommer ge inspiration och tips kring hur ledare och företag gör för att lyckas med digital transformation. Några av frågorna Joakim kommer att borra ner i är: Vad behöver du göra och när? Varför är hur viktigare än vad? Vad har de företag som lyckas gemensamt?

     
13:15
 
SuperOffice CRM i det digitala landskapet – ”Put your data to work”
   

Guttorm Nielsen, Produktutvecklingschef på SuperOffice AS

   

Det talas mycket på marknaden om områden som te x AI, Machine Learning, Internet of Things, Customer Journeys, Bots och Marketing Automation. Frågan är hur nya teknologier kan förbättra företagets kundprocesser? Den röda tråden genom alla dessa teknologier är att dina insamlade data kan användas till ovärderlig automatiserad kundbehandling. Guttorm kommer att ge en helhetsbild av hur vi på SuperOffice arbetar med dessa områden och vad som ligger i vår Roadmap under 2019.

     
14:00
 
Inspiration och erfarenhetsutbyte
   

I mindre grupper utbyter vi erfarenheter med fokus på hur SuperOffice kan användas på bästa möjliga sätt. Dela med dig och ta del av hur andra arbetar med SuperOffice. Du har möjligheten att välja ett av följande teman:

  • Marknadsföring med hjälp av SuperOffice
  • Försäljningsarbete i SuperOffice både utifrån säljarens och försäljningschefens perspektiv
  • Kundservice/ärendehantering i SuperOffice
  • Ett år efter GDPR, har ni fortfarande utmaningar är detta ett pass värt att medverka på
  • Automatiseringar, hur smarta och tidsbesparande flöden kan skapas i SuperOffice
  • Diskutera möjligheter i SuperOffice direkt med vår produktutvecklingschef Guttorm
     
15:20
 
Fika och möjlighet att besöka våra produktdemostationer
     
15:50
 
Keynote: Det ”magiska verktyget” som hjälper dig att sätta fart på produktiviteten och minska stressen
   

Mattias Ribbing, författare och minnesmästare. Läs mer om Mattias

   

Vi lever i ett ständigt ”informationsregn”. Hur undviker du den digitala stressen och får tekniken att jobba för dig?  Med fokus på mätbara resultat och den senaste kunskapen om hjärnan kommer Mattias att ta dig med på ett spännande äventyr in i din egen hjärna. Du kommer få helt nya strategier för en hjärnsmart användning av din mobiltelefon, sociala media och ny teknik i allmänhet.

     
16:50
 
Reflektion och summering av dagen
     
17:00
 
Drink, middag och mingel
   

Vi fortsätter att mingla och knyta nya kontakter samtidigt som vi avnjuter en smakfull middag. Stallmästaregården är både rekommenderade i Guide Michelin 2018 och i White guide, Sveriges bästa restauranger.

Förra året var Privilege-premiär för mig. Jag är mycket nöjd över att få lyssna till olika kundcase och utbyta erfarenheter, då vi fortfarande har mycket att lära kring CRM. Det var verkligen en dag av lärande, erfarenheter och glädje!”
Philip Lindberg, Business Service Manager Papyrus Sverige

Välkommen till Stallmästaregården

Ta dig hit

Med buss: hållplats Haga Södra, buss 515 från Odenplan, eller 5 min promenad från flygbusshållplats Norra Stationsgatan.
Med bil: avfart mot Norrtull från E4 i nord- eller sydgående riktning, sedan skyltning Stallmästaregården. Fri parkering utanför anläggningen.

En inspirerande och givande dag som ger mig som kund nya insikter och idéer utifrån andras erfarenheter.”
Valerie Lundgren, System Manager Office Management

Årets keynote

Mattias Ribbing

Mattias Ribbing är mannen som tränat sin hjärna till nivåer som många inte trodde var möjilgt. Mattias är författare till fyra böcker och trefaldig svensk mästare i minne.

”Tänk att få dubbelt så mycket gjort och ändå känna sig pigg när arbetsdagen är slut. Det låter som en omöjlig kombination men kan uppnås av alla, enligt Mattias Ribbing som förespråkar fem livsförändrande effektivitetsstrategier."

– Di, 11 februari 2019

Digitalisering

Joakim Jansson

Joakim har 15 års erfarenhet av digitaliseringen och är författare till den uppmärksammade boken Att leda digital transformation.

Joakim tror på det goda med digitalisering – för individer, företag och samhället i stort.

Joakim har bakgrund som ledare inom såväl startups som traditionella bolag däribland MTG, Aller och Spray.

Lärorikt och inspirerande att höra om hur andra använder SuperOffice och vad SuperOffice planerar för framtiden. Ett evenemang jag aldrig missar.”
Phillip Persson, Director Business Area IT Office Management