Anmäl dig idag för att få vårt nyhetsbrev.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

PRIVILEGE DIGITAL

Välkommen till Privilegekonferensen 2020 – i år i digital form. Vi utlovar en eftermiddag fylld med en rik blandning inspiration, erfarenheter från våra kunder, inspirationsföreläsare, produktnyheter, paneldebatt och möjlighet till och erfarenhetsutbyte.

Date

Torsdag
26 november

Time

12:30

Location

Det digitala halvdagseventet pågår kl. 12:30–17:30. Du följer sändningen via din dator. Länken med information om inloggning skickas några dagar i förväg via e-post.

Price

Gratis

Inspirerande digital konferens med fokus på kundrelationer

I årets Privilegekonferens fokuserar vi på kundupplevelser och hur goda kundrelationer bidrar till tillväxt och lönsamhet. Vi har många spännande talare på programmet som kommer dela med sig av sin expertis och erfarenheter.

Se dagens program

Mycket intressant att se och höra om hur andra har löst sina utmaningar med hjälp av SuperOffice och väcka tanken på vilka möjligheter som finns för ens egen organisation. Inspirerande!

Liina Veidemann,   Sales Development Manager PayEx

Frida Boisen

Frida Boisen är dagens moderator och kommer att guida oss igenom eftermiddagen. Frida brinner för digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring och har gedigen erfarenhet som chefredaktör, digital strateg och sociala medier-expert. Hon är författare och har mottagit flera priser bland annat som Årets kvinnliga entreprenör och som Årets digitala influencer samt utsetts till en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus.

Christina Stielli

Christina Stielli är eftermiddagens keynote-talare och kommer att inspirera oss på ämnet relationer och kundupplevelser. Christina är marknadschefen som tog steget till att bli författare och föreläsare och är idag en av de starkast lysande stjärnorna på den svenska föreläsningsscenen. Christina har mottagit ett flertal priser för sin förmåga att inspirera och engagera en bred publik. Hon har skrivit åtta böcker och har en bakgrund som marknadschef, försäljningschef och projektledare inom flera olika branscher.

David Kringlund

David Kringlund är en erfaren bartender och tillika drinkexpert och kommer hjälpa oss att avsluta dagen med SuperOffice egen drinkskola. Hela sitt vuxna liv har han arbetat inom restaurang, med tydligt fokus på baren, där bland annat Stockholmsgkrogarna Kåken och Boquerian står på meritlistan. Drinkar i kombination med service och kundupplevelse har alltid varit hans drivkraft och det har bland annat mynnat ut i hans välbesökta YouTube-kanal.

KUNDTALARE

 • Icon

  Magnus Persson

  VD, Vitec Bygg & Fastighet

 • Icon

  Krister Stenhammar

  Sales & Marketing Manager, Retriever

 • Icon

  Jimmy Buller

  Head of Growth & Inside Sales, Open

Anmälan

Säkra din plats på Privilegekonferensen 2020 redan nu. Detta är en exklusiv personlig inbjudan, men om du har en kollega som också är intresserad av detta spännande event, skicka ett mail till oss på info@superoffice.se så ser vi till att det kommer en personlig inbjudan.