CRM är motorn som driver kundernas förtroende och bygger kundrelationer

Filosofin bakom CRM är enkel: Sätt kunderna främst. När ditt företag väljer att se på varje interaktion från kundens perspektiv, är vi övertygade om att du kommer leverera en bättre upplevelse för dina kunder. Det kommer i sin tur att stärka kundens lojalitet. En idealisk CRM-lösning samlar kundinformation från alla avdelningar på företaget och ger en enhetlig överblick över varje kund i realtid. Det gör att alla ansällda är informerade och kan ge kunden bästa möjiga service.

KORT OM SUPEROFFICE CRM med 360° översikt

SuperOffice har närmare 30 års erfarenhet av att hjälpa organisationer både lokalt och globalt att leverera CRM-ösningar för att effektivisera det dagliga arbetet och öka kundlojaliteten. 

Att öka omsättningen och få nöjdare kunder är både ett mål och en utmaning för alla företag.

SuperOffice är en prisbelönt CRM-lösning utformad för att underlätta hanteringen av dina kundrelationer i ett och samma system från den första kontakten med en potentiell kund till uppföljning och kundservice. 

Låt oss hjälpa dig att stärka kundupplevelsen för dina kunder genom att både hitta, vinna och utveckla fler kunder!

Åtkomst var du än befinner dig

SuperOffice fungerar på alla enheter. PC, Mac, Android och iOS. Du bevarar överblicken och kan hantera allt oavsett var du befinner dig.

CRM anpassat efter alla behov

Nu kan du bli kung på försäljning, mästare på marknadsföring eller expert på kundservice. SuperOffice har alla funktioner du behöver.

Vi har fullt fokus på integritet

Hantera skydd av personuppgifter genom hela kundlivscykeln. Skapa öppenhet, tillit och transparens med dina kunder.

Nyfiken på SuperOffice CRM? Prova gratis i 30 dagar