Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

CRM är motorn som driver kundernas förtroende och bygger kundrelationer

Filosofin bakom CRM är enkel: Sätt kunderna främst. När ditt företag väljer att se på varje interaktion från kundens perspektiv, är vi övertygade om att du kommer leverera en bättre upplevelse för dina kunder. Det kommer i sin tur att stärka kundens lojalitet. En idealisk CRM-lösning samlar kundinformation från alla avdelningar på företaget och ger en enhetlig överblick över varje kund i realtid. Det gör att alla ansällda är informerade och kan ge kunden bästa möjiga service.

SuperOffice CRM och Visma .net tillsammans gör det smidigare att hantera dina kundrelationer

För att kunna ge dina kunder bästa möjliga service och för att slippa navigera i flera system finns det mycket att vinna på att ha en integration mellan SuperOffice CRM och Visma .net.

Du spar både tid och administration genom att du slipper registrera kundinformationen i två system. Att vara 100 % uppdaterad om kunden är en viktig framgångsfaktor för få nöjda och glada kunder.

Med integration mellan Visma .net och SuperOffice CRM kan du t ex se uppdaterad finansiell data såsom fakturor och statistik på fakturerat belopp direkt från Visma .net inne i SuperOffice. Eller skapa order inne i SuperOffice och skicka order direkt in i Visma .net där fakturan skapas per automatik.

Webinar om SuperOffice CRM och Visma .net den 14 juni

Vad vinner du på att integrera Visma .net med SuperOffice CRM?

Har du frågor?

Rickard Lindqvist hjälper dig gärna. Du når honom på +46 709 63 38 58 eller skicka ett e-postmeddelande till rickard.lindqvist@superoffice.se

Nyfiken på SuperOffice CRM? Prova gratis i 30 dagar