Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

SuperOffice CRM - ett bättre sätt att göra affärer på

Det här är Sarah. Hon har ett eget företag.

Sarah började i liten skala, med bara några få kunder. Som småföretagare var det lätt för henne att lära känna sina kunder väl och ge dem vad de efterfrågade.

Med tiden började Sarahs företag att växa i storlek. Hon skaffade ett kontor och anställde personal!

Telefonsamtal, e-post, förfrågningar och beställningar – allt började strömma in. Och snart visste inte Sarahs högra hand vad den vänstra gjorde. Kunderna blev som främlingar, e-post besvarades inte, kundförfrågningar missades, information försvann och försäljningsmöjligheter tappades bort.

Så Sarah bestämde sig för att jobba ännu hårdare! Till sist var hon så upptagen att hon glömde bort makens födelsedag! Och sen hände det värsta – företaget började förlora kunder.

”STOPP!” Sarah stannade upp och tänkte till. ”Det måste finnas ett bättre sätt. Vad är det jag behöver? Jag behöver ett sätt att hitta, vinna och utveckla fler kunder.” Det var då Sarah upptäckte SuperOffice CRM.

SuperOffice CRM är en programvara som samlar all kundinformation på ett ställe, hjälper dig att hitta fler potentiella kunder, nå fler avslut och hantera alla kundärenden. Och allt detta gör att alla blir nöjda!

Kunderna är nöjda eftersom de känner att de är viktiga. Sarah är nöjd eftersom företaget blomstrar. Och de anställda är nöjda eftersom de känner att de lyckas!

Nu kan Sarah till sist koppla av och njuta av en grillkväll med sin familj!

Kan det verkligen vara så enkelt? Ja det kan det!

Titta gärna en titt på våra andra videor för att lära dig mer om hur SuperOffice kan göra dig mer produktiv eller prova själv.

Prova gratis