Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

SuperOffice Service gör kundhanteringen enkel

Det här är Dave. Han arbetar med kundservice. Daves uppgift är att hantera alla inkommande e-postmeddelanden och telefonsamtal från kunder. Det innebär att han har mycket att ta hand om. Allt från frågor om produkter och priser till förfrågningar om ytterligare information och ibland även klagomål.

 

Det är faktiskt så många ärenden att det är svårt att hålla reda på allt som händer. Dave är ofta osäker på om han har besvarat alla meddelanden vid dagens slut och upplever att han inte har full kontroll.

Till exempel, han ogillar starkt den typen av situation som hände idag. En av hans kollegor från säljteamet kom till honom med en missnöjd kund i telefon, som frågade varför hans e-postmeddelande inte hade blivit besvarat på två dagar.

Det visade sig att Dave hade vidarebefordrat meddelandet till en annan kollega som troligen hade glömt bort det.

Och sen är det Andrea. Andrea är kundservicechef. Hennes uppgift är att se till att alla kundförfrågningar blir besvarade och att servicen är superb.

När David får frågan om hur många kundförfrågningar som han har fått och besvarat får han kämpa för att kunna ge Andrea ett svar. Och för att vara helt ärlig, så blir han lite irriterad för det tar så lång tid att kunna komma fram till ett svar. Hur är det för dig?

Hur många e-postmeddelanden och telefonsamtal har du fått från kunder idag?

Eller ännu viktigare – hur många har du besvarat?

SuperOffice Service gör kundhanteringen enkel.

Du kan svara på alla telefonsamtal och e-postmeddelanden snabbt.

Om du behöver mer information från andra kollegor eller avdelningar, så kan du vidarebefordra meddelandet och fortfarande hålla koll på statusen.

Du kan skapa påminnelser för e-postmeddelanden som inte har besvarats inom en bestämd tidsperiod.

Och om du behöver rapportera hur många ärenden du har mottagit eller besvarat, så är det så enkelt som en knapptryckning. Dave är nöjd med SuperOffice Service eftersom han har fullständig överblick över hur många kundförfrågningar han har mottagit och hur många han har besvarat.

Andrea är nöjd eftersom hon ser att kunderna får svar snabbt och effektivt varje dag.

Inga fler Post-it-lappar. Och ingen som behöver räkna antalet förfrågningar manuellt. Istället kan du använda tiden till att fokusera på dina kunder och på att skapa en bättre kundserviceupplevelse.

Ta gärna en titt på våra andra videor för att lära dig mer om hur SuperOffice kan hjälpa dig att arbeta smartare!

 

Prova SuperOffice Service idag