Anmäl dig till Thrive  - en ny serie av artiklar utformade för att hjälpa dig att skapa tillväxt. 

Appar & integrationer

Gör din SuperOffice-lösning ännu vassare. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att utöka och anpassa SuperOffice, så den passar dig som handen i handsken.

Collage av olika appar. App Store
Illustration moln
 • Icon

  Standard appar

  Se vårt urval av standard applikationer, integrationer och moduler som är tillgänglig till SuperOffice CRM Online, vår molnversion.

 • Icon

  Utöka med standard tilläggsmoduler

  Se vad våra mycket kompetenta samarbetspartners kan erbjuda när det gäller standard moduler, integrationer och tjänster för att du som kund ska få ut mesta möjliga av din SuperOffice-lösning.

 • Icon

  Är du i behov av mer än en standardlösning?

  Vi har det du behöver. Använd våra API:er till att skapa nästan allt du önskar, från integrationer till tilläggsmoduler.

 Skog vinter scen

ÖKA FÖRETAGETS OMSÄTTNING

I genomsnitt ökar SuperOffice-kunder sin omsättning med 16%. Tala med någon av våra erfarna teammedlemmar för att se hur SuperOffice kan hjälpa ditt företag att växa. Ring till oss på +46 8 522 33 800 eller skicka ett e-postmeddelande till info@superoffice.se

TOPPRANKAD CRM-PROGRAMVARA

SuperOffice får höga betyg på alla större plattformar för kundomdömen. Baserat på mer än 350 recensioner rankas SuperOffice CRM högt inom användarvänlighet och kundservice.

GÖR SKILLNAD

Thrive är ett helt nytt koncept från SuperOffice och vårt mål är enkelt - att hjälpa dig att skapa tillväxt. Som medlem i Thrive kommer du få tillgång till information om nya strategier, unika undersökningar och annat viktigt innehåll som du kan använda för att förbättra ditt sätt att göra affärer på.