Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

EN PLATTFORM FÖR ATT ÖKA INTÄKTERNA

Alla framgångsrika företag har samma mål – att öka omsättningen och skapa tillväxt. För att nå det målet behöver varje kundrelation behandlas som en möjlighet. SuperOffice CRM är en plattform som hjälper dig att konvertera data om dina kunder och potentiella kunder till konkreta handlingar, så du kan uppnå dina mål. SuperOffice CRM kopplar samman alla kunddata i en gemensam vy och förbättrar arbetsflödena. Då får dina marknads-, sälj-, och kundservicemedarbetare tillgång till kundrelaterade insikter. Insikter de kan använda för att utveckla starkare relationer och fatta mer välgrundande beslut och fokusera på att öka intäkterna.

 

BYGG DIN VERKSAMHET RUNT MÄNNISKOR

SuperOffice CRM ger dig den plattform du behöver för att överbrygga klyftan mellan kunddata och intäkter. CRM-lösningen hjälper dig också att interagera effektivare med kunderna genom att sätta dem i centrum, och att få ut mer av din tid, dina data och resurser.

EN PLATTFORM FÖR ATT BYGGA LÅNGSIKTIGA RELATIONER

 • Icon

  Delad vy

  SuperOffice CRM ger alla i din organisation en 360-gradersvy över alla pågående eller planerade aktiviteter och kommunikation relaterad till varje enskild kund, Då blir samarbetet mellan olika team mycket enklare.

 • Icon

  Processtöd

  SuperOffice CRM stödjer alla viktiga försäljnings-, marknads- och kundserviceprocesser. Det gör att du kan optimera dem så att de matchar dina kunders unika resa för just ditt varumärke.

 • Icon

  Ett flexibelt system

  Beroende på dina aktuella eller förväntade behov kan du välja att använda en eller flera av produkterna Sales, Marketing och Service. Med SuperOffice CRM har du flexibilitet att utöka lösningen i takt med att företaget växer.

 • Icon

  Inbyggd intelligens & analys

  SuperOffice CRM är utrustad med AI-funktionalitet som hjälper dina team att åstadkomma mer med sina kunddata genom att agera snabbare, kommunicera bättre och uppnå större genomslagskraft.

 • Icon

  Center för kundengagemang

  I SuperOffice CRM ingår en Customer Engagement Platform (CEP) som innehåller verktyg för att bygga olika självbetjäningsalternativ för dina kunder. Då kan du erbjuda service dygnet runt.

 • Icon

  Personlig produktivitet

  Med SuperOffice CRM får alla med kundkontakt tillgång till effektiva arbetsverktyg. Spar tid på repetetiva och dagliga uppgifter, öka produktiviteten och samarbetet mellan kollegor, genom att enkelt dela dokument, kalendrar, e-postmeddelanden, projekt och mycket med.

VARJE RELATION ÄR EN MÖJLIGHET

Vill du lära dig hur du förvandlar en kundrelation till en affärsmöjlighet med SuperOffice CRM?

ANPASSA. INTEGRERA. EXPANDERA.

Varje företag är unikt. Därför bör de lösningar du väljer passa exakt för dina behov. Vi ser till att SuperOffice CRM passar dig som en handske, så att du kan fortsätta arbeta med de verktyg du redan använder. Vi erbjuder ett antal appar och integrationer som gör att du kan anpassa dina försäljnings-, service- och marknadsprocesser till ditt arbetssätt. Och om ditt företag växer kan vår CRM-lösning expandera och anpassas efter dina nya behov.

ÖVER 30 ÅRS CRM-EXPERTIS

SuperOffice har ägnat över tre decennier åt att hjälpa europeiska företag att växa och blomstra. Det är därför våra kunder ger oss höga betyg:

Förvandla relationer till intäkter idag med SuperOffice CRM

 • Icon

  Köpguide för CRM

  Det kan bli väldigt dyrt att investera i fel CRM. Därför vill vi ge dig en guide som hjälper dig att hitta den optimala lösningen för just ditt företag.

 • Icon

  Bygg upp dina relationer

  Skapa gynnsamma kundrelationer redan från början. Skaffa guiden som hjälper dig att bygga upp lönsamma kundrelationer.

 • Icon

  Förbättrade försäljningsresultat?

  Få en guide som hjälper dig att uppnå mycket bättre resultat genom att strukturera hur du och ditt säljteam arbetar.

Vill du ta del av kunskaperna vi har samlat på oss under de 30 år vi hjälpt företag att skapa tillväxt?

Anmäl dig till Thrive with SuperOffice och få anpassat innehåll till din inkorg som kan hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter.