GDPR: Artiklar, guider, checklista och evenemang

Läs mer

Våra SuperOffice-experter är tillsammans med vårt nätverk av kompetenta partner redo att hjälpa dig att få bästa möjliga upplevelse och resultat av din SuperOffice-lösning.

Utöver en djup CRM och SuperOffice-kompetens erbjuder våra partner också kompletterande och värdeskapande produkter och tjänster till dig som kund. Det kan vara rådgivning, specifika branschlösningar, tilläggsmoduler, skräddarsydda eller standard app:ar för att nämna några.

Oavsett om du behöver hjälp med införandet, att optimera era arbetsprocesser, migrera data, utbildning eller hjälp med integrationer till andra system har vi en partner som kan hjälpa dig.

 • Amesto Solutions

  Amesto Solutions är idag SuperOffice största återförsäljare och implementationspartner i Sverige. De är specialiserade inom områdena CRM och ERP samt utvecklar egna programvaror inom inköp, logistik och produktion. I tillägg utvecklar de även lösningar för dokumenthantering och integration av målgruppsdata mot SuperOffice. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö

 • i-Centrum

  i-Centrum är ett företag som arbetar uteslutande med att sälja, implementera och utveckla lösningar och applikationer till SuperOffice CRM. I sin produktportfölj har de bland annat en eventmodul, en modul för att visualisera din CRM-data via Google maps, en sofistikerad koppling till Dun&Bradstreet samt en modul för sökning och filtrering av ärenden. De har kontor i Stockholm och Göteborg.

 • Simplify IT

  Simplify IT förenklar processen vid införande av SuperOffice CRM. Företagets kärnkompetens är att anpassa och integrera hela kundens verksamhet till en CRM-lösning som ger praktisk affärsnytta. Utöver djup kompetens på hela SuperOffice produktportfölj är de certiferade på flertalet tredjepartsmoduler.

 • DB-Manager - Finland

  DB-Manager Oy är vår samarbetspartner i Finland.

 • Adwiza

  Adwiza är specialiserade på tilläggsmoduler och lösningar som anpassas till SuperOffice CRM och kundens individuella behov. Deras standardmoduler gör det möjligt att integrera SuperOffice CRM med andra system, där ibland en rad olika affärssystem (ERP), telefonsystem och olika onlinetjänster. Adwiza har ett internationellt nätverk av partners som levererar och säljer deras produkter.

 • Business Analyze

  Business Analyze erbjuder ett verktyg till ledare/chefer, team och individer som gör det enkelt att samla in, analysera och presentera data visuellt på ett sätt som användare kan se och använda i det dagliga arbetet.

 • ConnectMyApps

  ConnectMyApps är en molnbaserad plattform med färdiga integrationer mellan de vanligaste affärsapplikationerna som till exempel, bokföring, fakturering, CRM och e-handel. Dessa integrationer har ofta till uppgift att synkronisera data och eliminera tidsödande administration, så att du kan spara tid samt att du alltid har tillgång till uppdaterad information.

 • eMarketeer/Follow-Up Systems

  eMarketeer levererar en ”marketing automation-lösning” som är helt integrerad med SuperOffice CRM. De erbjuder en rad verktyg som stödjer den professionella marknadsföraren vid leadsgenerering, uppföljning, spåring och kampanjhantering.

 • InfoBridge Software

  InfoBridge erbjuder synkronisering av kalender mellan SuperOffice CRM och Microsoft Exchange, Office 365, Google Enterprise eller IBM Lotus Notes. Därutöver erbjuder InfoBridge ett antal standardverktyg och moduler som tillför värde till dina CRM-processer samt att hjälpa kunder med anpassade integrationer och lösningar.

 • Keyforce

  Keyforce erbjuder standard integrationslösningar mellan SuperOffice CRM och ERP-system, inklusive lösningar från Visma och Microsoft. Keyforce erbjuder också ett antal tilläggsmoduler som bidrar till att utvecka SuperOffice standardfunktionalitet samt stödja dina CRM-processer. Det gäller bl.a. en modul för snabba registreringar av nya kontaktuppgifter, en avancerad SMS modul och branschlösningar för grossistförsäljning och media.