Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

Vill du skapa tillväxt i företaget? Det vill vi också

SuperOffice CRM är byggt för säljare av säljare.

SÄLJVERKTYG FÖR TILLVÄXTFÖRETAG

Försäljning handlar om uthållighet, planering och tid. SuperOffice CRM är baserat på över 30 års erfarenhet av att optimera försäljningsprocesser. Och skapat för att hjälpa dig att få ut mer av din mest värdefull tillgång – tiden. SuperOffice Sales ger dig rätt verktyg för att hantera din pipeline, förbättra dina prognoser, arbeta smartare, utveckla lönsamma kundrelationer och inte minst avsluta fler affärer.

OPTIMERA FÖRSÄLJNINGEN OCH ÖKA INTÄKTERNA

Det är inte lätt att hitta högkvalitativa prospekts, säkra nyförsäljning och merförsäljning. Säljare behöver vara produktiva, påhittiga och kunna hantera flera saker samtidigt för att nå målen och maximera intäkterna. Gennom att använda SuperOffice Sales kan du optimera försäljningsprocessen och automatisera rutinuppgifter. Det frigör tid så du kan fokusera på den viktiga uppgiften: att skapa långvariga kundrelationer.

ARBETA SMARTARE MED SUPEROFFICE SALES

 • Icon

  Pipelinehantering

  Bättre hantering av pipeline.

 • Icon

  Tidsoptimering

  Prioritera uppgifter och följ upp i tid

 • Icon

  Följ planen

  Planera aktiviteter och skicka relevant dokumentation

 • Icon

  Behåll fokus

  Fyll på företagets pipeline genom att fokusera på rätt prospekts och de mest lönsamma möjligheterna

 • Icon

  Tillgång till data

  Få tillgång till all kundrelaterad information när som helst

 • Icon

  Skicka offerter

  Skapa offerter och lägg in ordrar med bara några klick

EN VERKTYGSLÅDA FÖR SÄLJTEAMET

Vill du veta mer om säljverktygen i SuperOffice CRM?

ÖKA DINA FÖRSÄLJNINGSINTÄKTER

GEMENSAMMA FUNKTIONER

SuperOffice CRM levereras med en uppsättning funktioner som är tillgängliga för alla användare. Dessa gemensamma funktioner gör det enklare att organisera kontaktinformationen och samla alla data på ett ställe. Du kan administrera alla dina uppgifter, dokument och e-postmeddelanden och följa upp kunderna. Och viktigast av allt, bygga starka kundrelationer.

APPAR OCH INTEGRATIONER

SuperOffice Sales kan utökas med en rad appar och integrationer till de system som företaget redan använder. De kan kopplas till ekonomisystem, verktyg för prospektering, analysverktyg (BI) och naturligtvis till dina kontorsverktyg. Öka den personliga produktiviteten, anpassa arbetsprocesser och samarbeta med andra team.

Case Stories

SuperOffice har varit en viktig del av vår strategiska utveckling. Utan det hade vi inte kunnat förändra vårt säljarbete i grunden.

Jenny Söderqvis   Stampen Media

Är du redo att öka intäkterna?

Få en kostnadsfri säljkonsultation idag. Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa företag att optimera sina säljprocesser, för att de ska få ut mesta möjliga av CRM-lösningen.

 • Icon

  Köpguide för CRM

  Det kan bli väldigt dyrt att investera i fel CRM. Få en guide som hjälper dig att hitta den optimala lösningen för ditt företag.

 • Icon

  E-post som säljer

  Få tolv färdiga e-postmallar som du kan använda redan idag, för att få bättre effekt när du skickar e-postmeddelanden till potentiella kunder.

 • Icon

  KPI:er för sälj

  Få en guide som hjälper dig att uppnå mycket bättre resultat genom att strukturera upp sättet ditt säljteam säljer på.

Vill du veta mer om hur du kan öka säljproduktiviteten?

Anmäl dig till Thrive with SuperOffice och få specialframtaget innehåll till din inkorg, som hjälper dig att förbättra försäljningsproessena och omvanda dina relationer till intäkter.