Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

BLI EN DEL AV SUPEROFFICE-TEAMET

På SuperOffice är en karriär mer än ett jobb - det är en möjlighet att påverka människors liv - både genom våra CRM-produkter och genom våra personliga interaktioner.

SuperOffice är för kundfokuserade, problemlösare, nyfikna och beslutsamma. Om det stämmer in på dig så är vi säkra på att du kommer att älska att arbeta här.

TILLIT, ÖPPENHET OCH SAMARBETE

Vi bryr oss om människor och älskar människor som bryr sig. Vi välkomnar tänkande utanför boxen, uppmuntrar till innovation och håller det verkligt genom att aldrig lova något vi inte kan hålla.

ÖPPEN OCH ÄRLIG

Vi har ingen dold agenda och ger inga tomma löften. Alla behandlas lika och erbjuds ett konkurrenskraftigt kompensationspaket och förmåner baserat på deras kompetenser, erfarenheter, meriter och ambition. Balans mellan arbete och privatliv värderas högt. Och om du vill växa – stöttar vi dig på alla sätt.

BALANS I ARBETSLIVET

Oavsett om det är en informell digital fest, en fikarast eller en vänskaplig omgång fussball, anser vi att det är lika viktigt att ha kul på kontoret, som det är utanför kontoret.

Vi är stora förespråkare av balans mellan arbete och privatliv. Vi arbetar väldigt hårt, men vi vet också att vårt team behöver tid för familj, vänner och sig själva för att må bra. Det är därför vi håller oss till vettiga arbetstider och uppmuntrar "egentid" utanför kontoret.

Kickstarta din karriär på SuperOffice

Vi investerar i unga talanger och vårt Early Career Program har utformats för att ge den utbildning, verktyg och coachning som behövs för att lyckas som account manager i SuperOffice.