Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

DET HANDLAR OM ETT VÄNLIGT LEENDE

Vi tror starkt på människor och vad människor kan åstadkomma tillsammans. 

Vi älskar CRM

Vi brinner för att skapa CRM-programvara som hjälper alla medarbetare på ditt företag att bygga starka och lojala kundrelationer.

 Bärbar dator som visar SuperOffice CRM

Vår historia

Allt började 1989 med en idé om att skapa en programvara som skulle kunna stödja behoven hos säljaren genom att förenkla hans eller hennes vardag. Att göra ett så användarvänligt och elegant program att säljaren ville använda det, inte för att han eller hon var tvungen. Så föddes SuperOffice.

1989 illustration

HÅLLBARHET

Lär dig mer om vår hållbarhetsvision för 2025, och hur vi bidrar till hållbarhet genom att bli koldioxidnegativa, främja mångfald och vara transparenta om hållbarhetsrapportering.

Vi bryr oss – och bryr oss om

Vi tror att om vi tar hand om insidan, kommer insidan att ta hand om utsidan! Sålunda är det klokt och logiskt att investera i oss själva. Vi behöver bygga starka team och hjälpa varandra att uppnå våra mål. På så vis kan vi respektera, stödja och hjälpa dig i samma omfattning som vi respekterar, stödjer och hjälper varandra.

Vi älskar självklart vår produkt. Vi är mer än 200 anställda som använder SuperOffice, varje dag. Därför är våra egna medarbetare en enastående källa till nya idéer och förbättringar i SuperOffice.

Sammantaget är vi rätt jordnära människor. Vi lovar inte saker vi inte kan hålla och vi vill inte skapa förväntningar vi inte kan infria.

Vi har upptäckt att det bästa sättet att garantera "what you see is what you get", är att vara sanna mot det vi tror på. Våra värden och givetvis vår produkt är våra viktigaste verktyg vi har som hjälper oss att utveckla en CRM-programvara i särklass.

Har du frågor?

Då blir vi glada om du kontaktar oss.