Anmäl dig till Thrive - en serie av innehåll skapat för att hjälpa dig att omvandla dina relationer till intäkter. 

Två leende kvinnor på ett kontor

EN CRM-PARTNER SOM HJÄLPER DIG ATT VÄXA

Vi är redo att hjälpa dig med allt från strategisk implementering till online-hjälp så att du kan få ut det mesta möjliga av din SuperOffice CRM-svit, bygga starkare kundrelationer och nå intäktsmålen snabbare.

 • Icon

  Ett team av CRM-experter

  Alla implementationer börjar med tydliga mål för framgång. Tillsammans med dig ser vi till att CRM-lösningen stöder sättet ni arbetar på och levererar på era strategiska ambitioner.

 • Icon

  Online-utbildning för ditt team

  Vi erbjuder ett brett utbud. Allt ifrån uppdatering om nya funktioner till strategisk rådgivning för att du ska få ut det mesta av SuperOffice CRM. Oavsett om du är administratör och internt ansvarar för SuperOffice-lösningen eller arbetar inom sälj, marknad eller kundservice har vi något som passar för dig.

 • Icon

  Resursbibliotek nära till hands

  Välkommen att söka i vårt stora bibliotek online för att hitta svar på din fråga. Du kan välja bland produkttips, vanliga frågor (FAQ:er) instruktionsvideor, artiklar och många andra resurser.

Kundservice på ditt språk

Vårt support-team är redo för att hjälpa dig som är ansvarig för er SuperOffice-lösning med att hitta de rätta online-resurserna och att svara på tekniska frågor. Ta gärna kontakt med oss för att få mer information om våra supporttjänster och möjligheter till lokal assistans.

Kundreferenser

Varje möjlig affär utvärderas noggrant – ”hitraten” har ökat från 18% till 30%.

Joakim Gustafsson   Martinsons

GÖR SKILLNAD

Thrive är ett helt nytt koncept från SuperOffice och vårt mål är enkelt - att hjälpa dig att skapa tillväxt. Som medlem i Thrive kommer du få tillgång till information om nya strategier, unika undersökningar och annat viktigt innehåll som du kan använda för att förbättra ditt sätt att göra affärer på.