SuperOffice lanserar nya GDPR-funktioner

Läs mer
  • Fokus på globala frågor

    Som företag och människor är vi intresserade av vad som sker i omvärlden. Globalt relevanta sociala och politiska frågor, samt hälso- och miljöfrågor är ofta brännheta diskussionsämnen. Vi studerar trender och initiativ och lyssnar till vad våra medarbetare tycker är de viktigaste frågeställningarna.

  • Vi engagerar oss

    I SuperOffice har vi alltid varit fokuserade på att hitta sätt att göra livet enklare på arbetet. Vi ville också hitta något som kunde förenkla livet för andra människor – i helt andra städer. Våra aktieägare upptäckte en enastående möjlighet! Men först var vi tvungna att lösa ett komplext problem. Varje år dör över 4,3 miljoner människor av luftföroreningar inomhus och enbart i Afrika dör över 600 000 människor av sjukdomar i andningsorganen, orsakade av matlagning över ved eller kol. Entreprenören och SuperOffices grundare, Une Amundsen, tog sig an problemet på samma sätt som han alltid gör – genom att förenkla saker som verkligen betyder något.

  • Resultatet är Safi e-cooker

    Safi e-cooker är en helt ny och ren spis som drivs med bioetanol som inte alstrar någon sot eller rök. Safi e-cooker utvecklas, tillverkas, säljs och distribueras i Östafrika av Safi International. Safi förändrar livet för tusentals afrikanska människor varje dag. Vi är stolta att kunna säga att vi med Safi e-cooker har funnit en simpel lösning på ett komplext problem.