Ta del av hur företaget Troax, med försäljning i 40 länder har lyckats få kontroll över sin säljprocess genom att använda SuperOffice CRM

Troax kundreferens

Anpassa produktionsvolym till efterfrågan och säkra kundens framgång

SuperOffice CRM är utformat för tillverkande företag och erbjuder en lösning som länkar ihop försäljning, produktion, och logistik, vilket ger förutsättningar för en mer slimmad organisation. Få tillgång till, och dela information mellan sälj- , teknik- och produktionsteam. Enkel åtkomst dygnet runt.

En man inspekterar fabriksrobotar

Tusentals nöjda kunder

colly2x
easy-laser2x
euromekanink2x
papyrus_bw
troax_bw

CRM för tillverkande företag

 • Icon

  Gemensam kontaktdatabas

  Dela information om kunder, leverantörer, forskningsinstitut, projekt, avtal, aktiviteter och försäljning på en central plats.

 • Icon

  Customer Engagement platform

  Hantera förfrågningar, serviceavtal och reklamationer i ett system och gör informationen tillgänglig online för dina medarbetare och kunder.

 • Icon

  Supply Chain management

  Hantera offerter, underleverantörer och intressenter och få fullständig överblick med verktyg för resultatbaserad företagsstyrning och affärsinformation (Business Intelligence).

 • Icon

  Projekt och anbud

  Få en komplett översikt över alla intressenter och aktiviteter per projekt och hantera dina anbud i hela organisationen.

 • Icon

  Automatisering av arbetsflöden

  Automatisera dina affärsprocesser inom marknadsföring, försäljning och kundservice. Ha alltid full kontroll över dina kunders behov.

 • Icon

  Mobilt CRM

  Få tillgång till hela CRM-databasen från alla mobila enheter, oavsett var du befinner dig.

SE HUR DU KAN FÖRBÄTTRA DIN END TO END KUNDRESA

Erövra digitaliseringen med rätt verktyg

Tillverkningsbranschen förändras i en allt snabbare takt. Har du rätt förutsättningar för att hantera digitaliseringen och alla de krav som ställs? I vår kostnadsfria rapport får du de senaste trenderna och verktygen för att ligga steget före.

Få en gratis demo

CRM handlar om att skapa långsiktiga kundrelationer. Det är CRM-strategin som ligger till grunden för hur väl ni kommer lyckas med CRM och här hjälper och vägleder vi er.

Det behövs tydligt definierade arbetsprocesser och vi anpassar systemet efter era processer, inte tvärtom.

4 anledningar att prova SuperOffice CRM:

 • Sömlös integration med Office 365 och G-Suite
 • Tillgänglig på vilken enhet som helst – dator, mobil och surfplatta
 • Obegränsade företag, kontakter, prospekt och supportärenden
 • Funktionsbaserad prissättning (du betalar för det du använder)

För bästa möjliga utbyte av systemet rekommenderar vi SuperOffice CRM till företag med en potential på 5 användare eller fler. Vänligen fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.