Allt du behöver för att få fler leads

SuperOffice CRM ger dig verktyg för att hitta fler leads av hög kvalitet genom webbformulär och riktad e-postmarknadsföring. Nå dina målgrupper bättre och skapa meningsfulla konversationer som hjälper dig att göra fler affärer.

Skapa webbformulär

Gör det enkelt att komma i kontakt med dig

Skapa tilltalande webbformulär för att starta konversationer och samla in fler leads. Med hjälp av SuperOffice Formulär kan du samla data av hög kvalitet, automatiskt uppdatera din CRM-databas och skapa riktade uppföljningsåtgärder helt utan att behöva skriva kod.

Import

Alla leads på ett ställe

Oavsett källan – webbformulär, inkommande e-post, mässor eller prenumerationslistor – kan SuperOffice CRM importera och lagra all information om dina leads på en central plats, vilket gör det enkelt att skapa personliga och mer exakta målgruppslistor.

Urval

Nå din målgrupp

Funktionen ”Urval” hjälper dig att skapa dina målgruppslistor baserat på en mängd olika kriterier, bland annat kontaktinformation, aktiviteter, projekt, försäljningsmöjligheter m.m.

Kampanjer

Anpassa ditt budskap

Skicka personliga nyhetsbrev, kampanjer och viktig information till ett stort antal kunder och skräddarsy innehållet baserat på dina kunders intressen. Välj från ett bibliotek med färdiga designmallar eller skapa dina egna.

 

Rapporter

Analysera dina kampanjresultat

Integrerade rapporter ger dig insikt i hur du kan förbättra din e-postkampanj för ännu bättre resultat. Du kan prova olika alternativa visuella element, formulera om budskapet i texten eller i ämnesraden. Du kan också ta fram rapporter som berättar vilken mottagare som har klickat på vad, så du kan skapa ännu mer målinriktade utskick.

 

Andra funktioner SuperOffice Marketing

Har du frågor? Ring oss gärna på +46 8 522 33 800. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ett leende.

 • Effektiv hantering av leads

  Följ dina leads från start till mål. Få automatisk datum-/tidsstämpling, spårning av leadskälla och en överblick över leadsaktiviteter.
 • Spårning

  Spåra öppningsfrekvens och dina mottagares respons på länkar från din hemsida och olika landningssidor. Se vem som har klickat på vad, så du kan skapa ännu mer målinriktade utskick till de som har visat intresse.
 • Hantera studsar

  SuperOffice hjälper dig att avgöra skillnaden mellan mjuka studsar (leveransförseningar, tillfälligt otillgängliga e-postserverar) och hårda studsar (felaktig adress, okänd domän o.s.v.). Det gör att du alltid kan hålla din mottagarlista uppdaterad.
 • Utskick baserat på en ”trigger”

  ”Länk triggers” är verkligen en smart funktion för e-postmarknadsföring i SuperOffice. När du gör ett utskick kan du enkelt på förhand bestämma vad som ska hända när mottagare klickar på en länk. Länkar kan flagga en kund med ett särskilt intresse, lägga till den personen till en uppföljningslista eller boka ett möte med en säljare.
 • Optimerat för mobilen

  Alla standardmallar är optimerade för att visas på mobila enheter. Du kan också spåra om mottagarna klickar på länkarna i dina e-postmeddelanden från en mobiltelefon, surfplatta eller stationär dator.
 • Chatta med dina kunder

  En viktig del av en marknadskampanj är att förstå dina köpares behov. Ett bra sätt att göra det på är att prata med dina besökare via chatt. Du kan därefter använda informationen du får i din marknadskommunikation, på produkt- och landningssidor.
CRM med ett leende – vi är nöjd när du är nöjd!

Få en gratis demo av SuperOffice Marketing idag