Anmäl dig till Thrive  - en ny serie av artiklar utformade för att hjälpa dig att skapa tillväxt. 

Allt du behöver för att göra fler avslut

SuperOffice ger dig en rad kraftfulla funktioner som hjälper dig att skapa ännu bättre resultat. Funktioner som kommer hjälpa dig att skapa mer korrekta säljprognoser och effektivare styrning av din pipeline. Du kan till och med skapa offerter och lägga beställningar med ett enda klick.

Följ receptet för bästa resultat

Använd Försäljningsguiden i SuperOffice för att skapa en definierad säljprocess, baserat på ditt företags erfarenheter, och uppnå ett bättre resultat. Med SuperOffice Försäljningsguide vet alla i ditt säljteam alltid när de ska göra vad.

 Skärmdump av SuperOffice CRM

Missa aldrig ett avslut

Säkerställ att din insats bidrar till att du når dina försäljningsmål. Använd SuperOffice för att spåra alla möjligheter i din pipeline från början till slut. Få bättre resultat genom att noga bevaka dina affärer, bygga upp en korrekt pipeline samt skapa korrekta prognoser.

Man och kvinna i informellt möte

Hjälper dig att lägga fokus på rätt saker

Med praktiska att-göra-listor och smarta automatiserade varningar håller Försäljningssekreteraren dig uppdaterad om vilka säljaktiviteter du har planerat inom den närmaste framtiden och vilka säljrelaterade uppgifter som är försenade.

 Skärmdump av SuperOffice CRM
 Illustration pratbubblor

Förvandla potentiella kunder till kunder

När dina potentiella kunder besöker din hemsida har de ofta frågor om det du erbjuder. Med SuperOffice Chat kan du besvara frågor snabbt och digitalt hålla besökaren i handen och hjälpa dem att komma närmare ett köp.

Ökad säljeffektivitet

Alla säljare behöver skapa offerter - och med SuperOffice förenklas arbetet avsevärt, det blir både enklare och snabbare. Du kan skapa offerter, hantera olika versioner, få godkännanden och till och med lägga beställningar med bara ett enkelt klick.

skärmdump från SuperOffice CRM

Omvandla okända webbplatsbesökare till leads

För det mesta vet du varken vem som besökte din webbplats, eller när och varför. Leadexplorer är ett verktyg som identifierar de anonyma besökarna. Med ett enda klick importerar du de mest engagerade företagen till SuperOffice CRM och ger era säljare en lista med heta leads att bearbeta.

 Skärmdump från SuperOffice CRM. Leadexplorer

SuperOffice CRM Sales

Case Stories

SuperOffice har varit en viktig del av vår strategiska utveckling. Utan det hade vi inte kunnat förändra vårt säljarbete i grunden.

Jenny Söderqvis   Stampen Media

GÖR SKILLNAD

Thrive är ett helt nytt koncept från SuperOffice och vårt mål är enkelt - att hjälpa dig att skapa tillväxt. Som medlem i Thrive kommer du få tillgång till information om nya strategier, unika undersökningar och annat viktigt innehåll som du kan använda för att förbättra ditt sätt att göra affärer på.