Registrera dig för Thrive - vårt nyhetsbrev som har skapats för att hjälpa dig att omvandla relationer till intäkter

Träffa vår ledningsgrupp

Vår ledningsgrupp är en av Europas mest kompetenta ledningsgrupper inom CRM. Detta är ett mångsidigt team, som har provat de mesta och vet vad som krävs, in och ut, och upp och ner för att skapa enastående CRM-programvara och framför allt kundorienterad.

Vår ledning är fortfarande starkt passionerade av CRM, men det är deras kärlek till dig - våra kunder, vår produkt och vår verksamhet som säkrar vår framtida utveckling.

 • Icon

  Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft har arbetat på SuperOffice sedan 1992 och blev CEO för SuperOffice 2006. Som CEO är han ansvarig för att fastställa företagets vision och strategi. Han var en av de drivande krafterna bakom SuperOffice internationella expansion på 7 europeiska marknader samt för uppbyggnaden av ett starkt partner- och servicenätverk. Han har dels fokus på att skapa tillväxt för verksamheten och dels på att samarbeta med teamet inom alla områden inom produkt, R&D, försäljning och kundlojalitet. När han inte arbetar, älskar Gisle att spela tennis. Han säger att han brukade vara rätt bra (Han spelade Davis Cup för Norge när han var yngre).

 • Icon

  Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har haft denna position sedan 1997. Tillsammans med ett mycket duktigt R&D-team är han ansvarig för att framtidssäkra SuperOffice CRM applikationerna samt moln (online) plattformen. Guttorm har gjort en fantastisk resa genom att ta företaget från en Widnowsbaserad mjukvara på 90-talet, via webbapplikationer från år 2000 och in i SaaS-eran som vi nu befinner oss i. Guttorm besitter också positionen som verksamhetens Information Security Officer – ett område som är vitalt för SuperOffice position som ett ledande, solitt och säkert europeiskt CRM alternativ. Hans favoritsysselsättning är vandring eller skidåkning i den norska fjällen – eller andra städer i Europa.

 • Icon

  Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har arbetat för SuperOffice sedan 2006. Som CFO har han främst fokuserat på alla områden relaterat till att styra de ekonomiska aspekterna för SuperOffice Gruppen, inkl. efterlevnad av lagar och regler, redovisning, finansiell planering, analyser och finansiell rapportering. Därutöver står han för de finansiella processerna som förbättrar kundernas långsiktiga relationer med SuperOffice. Utanför kontoret har han ett stort intresse för utomhusaktiviteter, speciellt långfärdsskidor och cykling. Han arbetar som volontär för den lokala skidklubben och han hoppas på att nästa generation blir lika entusiastiska över utomhusaktiviteter.

 • Icon

  Jennifer L. Lund, CMO – Chief Marketing Officer

  Jennifer kom till SuperOffice 2007 som Marknadsdirektör. Vid den tiden sökte SuperOffice en kreativ person inom marknadsföring med internationell erfarenhet. Vi visste att det skulle bli en utmaning att hitta denna person i Norge, men vi hade tur. Jennifer kom till Norge från Texas ”on the wings of love” och tog med sig en solid och högst relevant erfarenhet från Dell Computer i Austin, Texas. Hon har tagit med oss på en stor och mycket spännande digital marknadsföringsresa, där vi har vunnit priser och utmärkelser på marknaden. Jennifer är ansvarig för vårt varumärke, kommunikation, leadsgenerering, digital och content marketing, produkt och kund marketing. När hon inte arbetar älskar Jennifer att springa, styrketräna och har en passion för vilda actionfilmer. Efter alla dessa år i Norge försöker hon fortfarande att lista ut hur hon kan bli en fantastisk skidåkerska.

Har du frågor?

Då blir vi glada om du kontaktar oss.

Ring till oss på +46 8 522 33 800 eller skicka ett e-postmeddelande till info@superoffice.se