• Une Amundsen, Grundare (1954-2017)

  Kreativ, entusiastisk, inspirererande och innovativ. Det är bara några få ord som beskriver grundaren av SuperOffice AS. Med mer än 30 års erfarenhet från IT-branschen och omfattande erfarenhet av att skapa och bygga upp fler framgångsrika IT-verksamheter, är Une ihågkommen som en fantastisk legend i det norska näringslivet och hans anda kommer att leva vidare i SuperOffice. Hans familj är för närvarande den största ägaren av företaget.

 • Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft har arbetat på SuperOffice sedan 1992 och blev CEO för SuperOffice 2006. Som CEO är han ansvarig för att fastställa företagets vision och strategi. Han var en av de drivande krafterna bakom SuperOffice internationella expansion på 7 europeiska marknader samt för uppbyggnaden av ett starkt partner- och servicenätverk. Han har dels fokus på att skapa tillväxt för verksamheten och dels på att samarbeta med teamet inom alla områden inom produkt, R&D, försäljning och kundlojalitet. När han inte arbetar, älskar Gisle att spela tennis. Han säger att han brukade vara rätt bra (Han spelade Davis Cup för Norge när han var yngre). Han utför också volontärarbete som president för Norwegian Tennis Federation.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har haft denna position sedan 1997. Tillsammans med ett mycket duktigt R&D-team är han ansvarig för att framtidssäkra SuperOffice CRM applikationerna samt moln (online) plattformen. Guttorm har gjort en fantastisk resa genom att ta företaget från en Widnowsbaserad mjukvara på 90-talet, via webbapplikationer från år 2000 och in i SaaS-eran som vi nu befinner oss i. Guttorm besitter också positionen som verksamhetens Information Security Officer – ett område som är vitalt för SuperOffice position som ett ledande, solitt och säkert europeiskt CRM alternativ. Hans favoritsysselsättning är vandring eller skidåkning i den norska fjällen – eller andra städer i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har arbetat för SuperOffice sedan 2006. Som CFO har han främst fokuserat på alla områden relaterat till att styra de ekonomiska aspekterna för SuperOffice Gruppen, inkl. efterlevnad av lagar och regler, redovisning, finansiell planering, analyser och finansiell rapportering. Därutöver står han för de finansiella processerna som förbättrar kundernas långsiktiga relationer med SuperOffice. Utanför kontoret har han ett stort intresse för utomhusaktiviteter, speciellt långfärdsskidor och cykling. Han arbetar som volontär för den lokala skidklubben och han hoppas på att nästa generation blir lika entusiastiska över utomhusaktiviteter.

 • Jennifer L. Lund, CMO – Chief Marketing Officer

  Jennifer kom till SuperOffice 2007 som Marknadsdirektör. Vid den tiden sökte SuperOffice en kreativ person inom marknadsföring med internationell erfarenhet. Vi visste att det skulle bli en utmaning att hitta denna person i Norge, men vi hade tur. Jennifer kom till Norge från Texas ”on the wings of love” och tog med sig en solid och högst relevant erfarenhet från Dell Computer i Austin, Texas. Hon har tagit med oss på en stor och mycket spännande digital marknadsföringsresa, där vi har vunnit priser och utmärkelser på marknaden. Jennifer är ansvarig för vårt varumärke, kommunikation, leadsgenerering, digital och content marketing, produkt och kund marketing. När hon inte arbetar älskar Jennifer att springa, styrketräna och har en passion för vilda actionfilmer. Efter alla dessa år i Norge försöker hon fortfarande att lista ut hur hon kan bli en fantastisk skidåkerska.