Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Träffa vår ledningsgrupp

Vår ledningsgrupp är en av Europas mest kompetenta ledningsgrupper inom CRM. Detta är ett mångsidigt team, som har provat de mesta och vet vad som krävs för att skapa enastående och kundorienterad CRM-programvara.

Vår ledning brinner fortfarande starkt för CRM, men det är deras kärlek till dig - våra kunder, vår produkt och vår verksamhet som säkrar vår framtida utveckling.

 • Gisle Jentoft, CEO – Chief Executive Officer

  Gisle Jentoft har arbetat på SuperOffice sedan 1992 och blev CEO för SuperOffice 2006. Som CEO är han ansvarig för att fastställa företagets vision och strategi. Han var en av de drivande krafterna bakom SuperOffice internationella expansion på 7 europeiska marknader samt för uppbyggnaden av ett starkt partner- och servicenätverk. Han har dels fokus på att skapa tillväxt för verksamheten och dels på att samarbeta med teamet inom alla områden inom produkt, R&D, försäljning och kundlojalitet. När han inte arbetar, älskar Gisle att spela tennis. Han säger att han brukade vara rätt bra (Han spelade Davis Cup för Norge när han var yngre).

 • Charlotte Adelgaard, CRO – Chief Revenue Officer

  Charlotte blev en del av SuperOffices ledningsgrupp 2021. Hon kommer från Oracle, där hon ledde säljorganisationen Customer Experience (CX) i Västeuropa. Charlotte har mer än 15 års erfarenhet av att leda team från teknologibranschen och har ansvarat för internationella team större delen av sin karriär. Innan Oracle var Charlotte Senior Vice President of Global Strategic Programs and Innovations på SAP, där hon ledde ett globalt team med fokus på innovativa CX-lösningar, strategiska program och nya go to market -strategier. Charlotte har en Executive MBA från Executive Foundation vid Lunds universitet. Charlotte bor i Lund, Sverige, med sin man och son och har en aktiv livsstil. Hon brinner för att spendera tid i deras lägenhet i Trysil, så kopplingen till norsk utomhuskultur är väl täckt.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har haft denna position sedan 1997. Tillsammans med ett mycket duktigt R&D-team är han ansvarig för att framtidssäkra SuperOffice CRM applikationerna samt moln (online) plattformen. Guttorm har gjort en fantastisk resa genom att ta företaget från en Widnowsbaserad mjukvara på 90-talet, via webbapplikationer från år 2000 och in i SaaS-eran som vi nu befinner oss i. Guttorm besitter också positionen som verksamhetens Information Security Officer – ett område som är vitalt för SuperOffice position som ett ledande, solitt och säkert europeiskt CRM alternativ. Hans favoritsysselsättning är vandring eller skidåkning i den norska fjällen – eller andra städer i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har arbetat för SuperOffice sedan 2006. Som CFO har han främst fokuserat på alla områden relaterat till att styra de ekonomiska aspekterna för SuperOffice Gruppen, inkl. efterlevnad av lagar och regler, redovisning, finansiell planering, analyser och finansiell rapportering. Därutöver står han för de finansiella processerna som förbättrar kundernas långsiktiga relationer med SuperOffice. Utanför kontoret har han ett stort intresse för utomhusaktiviteter, speciellt långfärdsskidor och cykling. Han arbetar som volontär för den lokala skidklubben och han hoppas på att nästa generation blir lika entusiastiska över utomhusaktiviteter.

Har du frågor?

Då blir vi glada om du kontaktar oss.