Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Träffa vår ledningsgrupp

Vår ledningsgrupp är en av Europas mest kompetenta ledningsgrupper inom CRM. Detta är ett mångsidigt team, som har provat de mesta och vet vad som krävs för att skapa enastående och kundorienterad CRM-programvara.

Vår ledning brinner fortfarande starkt för CRM, men det är deras kärlek till dig - våra kunder, vår produkt och vår verksamhet som säkrar vår framtida utveckling.

 • Lars Engbork, CEO – Chief Executive Officer

  Lars Engbork började som VD på SuperOffice under 2024. Innan dess var han VD på Visma e-conomic där han spelade en betydande roll i Vismas tillväxt, ledde ett team på 450 anställda och betjänade 200 000 företagskunder. Lars har också varit Nordic Innovation Director på Oracle och haft flera ledande positioner på SimCorp. Han har studerat på Copenhagen Business School och har en MBA från Henley Business School. Lars är också tidigare rådgivare till det danska ministeriet för industri, näringsliv och finans, med fokus på att minska byråkratiska hinder för att effektivisera affärsverksamheter.

 • Charlotte Adelgaard, CRO – Chief Revenue Officer

  Charlotte blev en del av SuperOffices ledningsgrupp 2021. Hon kommer från Oracle, där hon ledde säljorganisationen Customer Experience (CX) i Västeuropa. Charlotte har mer än 15 års erfarenhet av att leda team från teknologibranschen och har ansvarat för internationella team större delen av sin karriär. Innan Oracle var Charlotte Senior Vice President of Global Strategic Programs and Innovations på SAP, där hon ledde ett globalt team med fokus på innovativa CX-lösningar, strategiska program och nya go to market -strategier. Charlotte har en Executive MBA från Executive Foundation vid Lunds universitet. Charlotte bor i Lund, Sverige, med sin man och son och har en aktiv livsstil. Hon brinner för att spendera tid i deras lägenhet i Trysil, så kopplingen till norsk utomhuskultur är väl täckt.

 • Guttorm Nielsen, CPO – Chief Product Officer

  Guttorm har haft denna position sedan 1997. Tillsammans med ett mycket duktigt R&D-team är han ansvarig för att framtidssäkra SuperOffice CRM applikationerna samt moln (online) plattformen. Guttorm har gjort en fantastisk resa genom att ta företaget från en Widnowsbaserad mjukvara på 90-talet, via webbapplikationer från år 2000 och in i SaaS-eran som vi nu befinner oss i. Guttorm besitter också positionen som verksamhetens Information Security Officer – ett område som är vitalt för SuperOffice position som ett ledande, solitt och säkert europeiskt CRM alternativ. Hans favoritsysselsättning är vandring eller skidåkning i den norska fjällen – eller andra städer i Europa.

 • Ole Erlend Vormeland, CFO – Chief Financial Officer

  Ole Erlend Vormeland har arbetat för SuperOffice sedan 2006. Som CFO har han främst fokuserat på alla områden relaterat till att styra de ekonomiska aspekterna för SuperOffice Gruppen, inkl. efterlevnad av lagar och regler, redovisning, finansiell planering, analyser och finansiell rapportering. Därutöver står han för de finansiella processerna som förbättrar kundernas långsiktiga relationer med SuperOffice. Utanför kontoret har han ett stort intresse för utomhusaktiviteter, speciellt långfärdsskidor och cykling. Han arbetar som volontär för den lokala skidklubben och han hoppas på att nästa generation blir lika entusiastiska över utomhusaktiviteter.

 • Erlend Mohus, Strategy Director & Head of Sustainability Committee

  Erlend leder den övergripande företagsstrategin för SuperOffice och arbetar över hela organisationen för att hjälpa till att avgöra i vilken riktning bolaget ska gå och hur vi når dit. Erlend har en bakgrund inom teknik och ekonomi och tillämpar matematik och fakta med strategiskt tänkande för att hjälpa företaget att lösa komplexa utmaningar på ett logiskt sätt. En av dessa utmaningar är hållbarhet, där Erlend hjälper till att avgöra hur vi tar oss an framtiden genom att leda vår hållbarhetskommité. När han inte arbetar tillbringar han sin tid utomhus där han är aktiv inom en rad olika aktiviteter, men du kommer troligen att hitta honom i bergen åkandes skidor eller utövandes någon typ av tävlingsidrott.

 • Bettina Isabelle Berntsen, CMO – Chief Marketing Officer

  Bettina Berntsen är CMO på SuperOffice. Med över ett decennium av expertis inom marknadsföring och försäljning, specialiserad på B2B SaaS, leder Bettina tillväxtresor genom innovativa marknadsföringsstrategier och -program. Tillsammans med sitt team är hon fast besluten att lansera effektfulla initiativ som driver SuperOffice till nya höjder i det konkurrensutsatta landskapet av CRM-lösningar.

 • Camilla Heidenreich Bommen, CSO – Chief Solutions Officer

  Camilla Heidenreich Bommen är Chief Solutions Officer och därmed ansvarig för att driva strategin och visionen för Consulting inom SuperOffice. Hon är en erfaren ledare med 25+ års erfarenhet inom försäljning, rådgivning och teknik. Hon har tidigare varit VD för SuperOffice Norge och innan dess även konsultchef för bolaget i Norge. Camilla är civilekonom med inriktning mot organisationspsykologi. Hon brinner för att hjälpa företag att växa och öka sin konkurrenskraft genom CRM. Hennes lediga tid spenderas med familj och vänner, utomhustid, trädgårdsarbete, njuta av mat och vin och låtsas att hon är en rockstjärna i The Superland Band.

 • Jessica Hartenberger, Head of People

  2022 började Jessica som företagets första Head of People. De sägs att den genomsnittliga personen tillbringar 1/3 av sitt liv på att arbeta och Jessica brinner för att göra den delen så givande och spännande som möjligt. Innan hon började på SuperOffice så var hon ansvarig för internkommunikation på Sector Alarm och hade olika roller inom HR på PA Consulting och DNV. Hon har en Master of Economics and Business Administration från Norges Handelshögskola (NHH). Utanför jobbet tycker Jessica om att träna tidigt på morgonen och åka på äventyr med familj och vänner.

Har du frågor?

Då blir vi glada om du kontaktar oss.