Ny undersökning: Vi har analyserat hur 1000 företag använder livechatt-support

Läs mer

Rapporter och dashboards

Få all den affärsinformation (BI) du behöver för att fatta rätt beslut för din verksamhet. Med lättanvända rapporter och tydliga dashboards blir det lätt och enkelt att hantera uppgifter, förbättra arbetsprocesser, lösa potentiella problem och dra nytta av nya affärsmöjligheter.

Standardrapporter

Insikt om dina aktiviteter

SuperOffice erbjuder flera olika rapporteringsmöjligheter som standard. Skapa rapporter genom att kombinera data på valfritt sätt; från kunder, prospekts aktiviteter eller försäljning. Dessutom är alla resultat lätta att exportera till Microsoft Excel.

Marknadsföring

Förbättra dina kampanjer

Inbyggda dashboards ger dig den insikt du behöver för att förbättra framtida kampanjresultat. Det är enkelt att spåra öppnings- och klickfrekvens och försäljningsresultat relaterade till dina enskilda kampanjer.

Försäljning

Fatta välgrundade beslut

Inom försäljning är pipelinehantering och prognostisering vardagsuppgifter. Smarta funktioner visualiserar både försäljningsmöjligheter och hjälper dig att hitta kunder som har behov av lite extra uppmärksamhet. Lägg till modulen SuperOffice Analyze och du får standardiserade dashboards som alla säljare och försäljningschefer drömmer om att ha.

Kundservice

Kundservice med ett leende

Att lösa kundernas utmaningar och skapa glada lojala kunder är kundserviceteamets viktigaste uppgift. Med inbyggda dahboards får du den överblick du behöver för att identifiera vilka frågor som oftast ställs, vilka flaskhalsarna finns, samt kan fatta beslut baserad på kunskap och insikt.

Verksamhetskritisk information (BI)

Kunskap är viktigt för att lyckas

SuperOffice Analyze är ett kraftfullt Business Intelligence-verktyg som hjälper dig att fatta snabba beslut baserade på fakta snarare än intuition. Du kan Identifiera trender, motivera medarbetare, dela rapporter och bygg upp en stark företagskultur. Alla funktioner, från försäljning och marknadsföring till kundservice, kommer få stor nytta av personliga dashboards samt KPI-uppdateringar i realtid.

 

Starta din 30 dagars GRATIS provperiod

När du anmäler dig till en gratis provperiod av SuperOffice CRM godkänner du våra villkor & regler. Du kommer att få CRM-relaterade e-postmeddelanden från oss och kan när som helst avanmäla dig.