Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Rapporter och dashboards

Få all den affärsinformation (BI) du behöver för att fatta rätt beslut för din verksamhet. Med lättanvända rapporter och tydliga dashboards blir det lätt och enkelt att hantera uppgifter, förbättra arbetsprocesser, lösa potentiella problem och dra nytta av nya affärsmöjligheter.

Insikt om dina aktiviteter

SuperOffice erbjuder flera olika rapporteringsmöjligheter som standard. Skapa rapporter genom att kombinera data på valfritt sätt; från kunder, prospekts aktiviteter eller försäljning. Dessutom är alla resultat lätta att exportera till Microsoft Excel.

Skärmdump SuperOffice CRM

Fatta välgrundade beslut

 • Icon

  Marknadsföring

  Inbyggda dashboards ger dig den insikt du behöver för att förbättra framtida kampanjresultat. Det är enkelt att spåra öppnings- och klickfrekvens och försäljningsresultat relaterade till dina enskilda kampanjer.

 • Icon

  Försäljning

  Inom försäljning är pipelinehantering och prognostisering vardagsuppgifter. Smarta funktioner visualiserar både försäljningsmöjligheter och hjälper dig att hitta kunder som har behov av lite extra uppmärksamhet.

 • Icon

  Kundservice

  Att lösa kundernas utmaningar och skapa glada lojala kunder är kundserviceteamets viktigaste uppgift. Med inbyggda dashboards får du den överblick du behöver för att identifiera vilka frågor som oftast ställs, vilka flaskhalsar som finns, samt ta beslut baserat på kunskap och insikt.

Kunskap är viktigt för att lyckas

Business Analyze for SuperOffice är ett kraftfullt Business Intelligence-verktyg som hjälper dig att fatta snabba beslut baserade på fakta snarare än intuition. Du kan Identifiera trender, motivera medarbetare, dela rapporter och bygga upp en stark företagskultur. Alla funktioner, från försäljning och marknadsföring till kundservice, kommer få stor nytta av personliga dashboards samt KPI-uppdateringar i realtid.

Har du frågor?

Då blir vi glada om du kontaktar oss.

Behöver du inspiration för att få ditt företag att växa med CRM?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev – fyllt med praktiska tips som ger dig nya insikter och inspiration.