Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Dagens program

Varmt välkommen till Privilegekonferensen 26 november 2020

12:30
Välkomna till Privilege Digital 2020
 

Frida Boisen, moderator

12:40
Kundresan från A till Ö
 

Magnus Persson, VD, Vitec Bygg & Fastighet

Vitec Bygg & Fastighet erbjuder heltäckande affärssystem för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen och hjälper sina kunder att optimera sina huvudprocesser för försäljning, kundservice, ekonomi och förvaltning. Magnus kommer att berätta om hur alla medarbetare nu med stöd av SuperOffice har en 360 graders vy av kunden, från lead till sälj, leveransprojekt och kundservice. Genom att ha full kontroll på kundengagemanget kan de skapa positiva kundupplevelser och nöjda kunder. Magnus kommer också att visa på några av de vinster de har uppnått i såväl i kundservicefunktionen som övergripande.

13:10
Mäta och analysera - den viktigaste ingrediensen för att driva affären framåt
 

Jimmy Buller, Chief Growth & Customer Experience, Open

Open hjälper företag inom restaurang-, handels- och rederibranschen med innovativa betalningslösningar. Jimmy som brinner för att sätta upp tydliga mål och att analysera data kommer presentera hur deras säljprocess ser ut, vika KPI:er de mäter på samt hur de har skapat många smarta anpassningar i SuperOffice för att göra arbetet så effektivt som möjligt. Genom deras knivskarpa datadrivna arbete har de alltid full kontroll på kundengagemanget.

13:45
Nätverksroulette
 

Ta chansen att nätverka genom vår härliga nätverksroulette! Här får du chansen att videochatta med en slumpmässigt utvald deltagare under 3 minuter. Men ta till vara på tiden – efter 3 minuter rullar rouletten vidare.

14:00
Launch your own customer universe
 

Krister Stenhammar, Sales & Marketing Manager, Retriever

På Retriever, en av Sveriges ledande företag inom mediebevakning och analys, har Krister det övergripande ansvaret för försäljning och marknadsföring.  Krister kommer att berätta om hur Retriever nått sitt mål om gemensamma processer och verktyg, ett tydligt ägarskap, och engagemang kring CRM hos användarna i samtliga Nordiska länder. Genom en revitalisering av SuperOffice och kraftfulla integrationer har de samlat all kundinformation på samma ställe. Var beredda på en entusiasmerande resa!

14:30
Paneldebatt - Kunder som lyckats stärka sina kundrelationer, vad har de gjort?
 

Catharina Flink, VD, SuperOffice Sweden
Mathias Norderstål, Verksamhetschef Kund- och Medlemsservice, HSB Stockholm
Magnus Persson, VD, Vitec Bygg & Fastighet
Frida Boisen, moderator och digitaliseringsexpert

Hur lyckas man med konststycket att stärka sina kundrelationer både i digitala kanaler och genom genom ett starkt medarbetarengagemang? Kunderna ställer högre krav, så vad krävs av dig som leverantör för att skapa mervärde för dina kunder? En spännande paneldiskussion med några riktiga proffs på området.

15:00
Kort "fikapaus" för att fylla på med energi
   
15:10
Nyheter i SuperOffice och vår roadmap
 

Mikael Månsson, lösningsarkitekt/produktansvarig på SuperOffice

Mycket spännade utveckling sker i SuperOffice CRM hela tiden inte minst i vår nya generation 9. Mikael kommer att visa på nya smarta funktioner och ta oss på utvecklingsresan från idag och ett år framåt i tiden.

15:45
Keynote: Vad handlar egentligen framgång om?
 

Christina Stielli

Vad är egentligen nyckeln till en kundupplevelse som gör att vi kan behålla de kunder vi har och växa framgångsrikt i nya relationer? Vilka är det som ska göra jobbet och vad har det med arbetsglädje att göra? Välkommen till en stund med knivskarp och underhållande analys av hur vi är varandras arbetsmiljö och hur varenda medarbetare påverkar alla kundrelationer.

16:30
Frågor, reflektion och summering av dagen
   
16:45
SuperOffice Privilege drinkskola
 

David Kringlund, drinkguru

David Kringlund är en erfaren bartender och tillika drinkexpert och kommer hjälpa oss att avsluta dagen. 

17:15
Tack för idag och nätverksroulette
 

För er som vill fortsätta dagen ges ännu ett tillfälle till digitalt nätverkande i vår nätverksroulette.

Anmälan

Säkra din plats på Privilegekonferensen 2020 redan nu. Detta är en exklusiv personlig inbjudan, men om du har en kollega som också är intresserad av detta spännande event, skicka ett mail till oss på info@superoffice.se så ser vi till att det kommer en personlig inbjudan.