Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Styrning av säljteam med SuperOffice

Minns du hur utmanande det var i början på ditt första jobb som säljare?

Lära känna nya personer, produkter och priser, samtidigt som du skulle nå dina försäljningsmål!

Tänk om det fanns ett verktyg som du kunde ge dina säljare som kunde hjälpa dem att snabbt komma igång och fokusera på det som var viktigt från dag ett?

Och tänk om samma verktyg kunde registrera och dela de bästa säljerfarenheterna från dina bästa säljare, så att alla kunde förbättra sina resultat.

Försäljningsguiden i SuperOffice ger dig allt detta och mer därtill.

I den här demon visar vi dig

  • Hur du kan skapa en säljprocess med hjälp av en enkel guide uppdelad i steg-för-steg,
  • Hur dina säljare kan optimera sin tid och arbetsinsats genom att följa ”bästa praxis”,
  • Hur Försäljningsguiden stöder ditt team i varje steg ända fram till avslut.

John leder ett säljteam och har anställt Hannah som ny säljare. Hon ska fokusera på att hitta nya affärsmöjligheter.

När Hannah hittar ett nytt intressant lead registrerar hon det som en försäljningsmöjlighet. Genom att välja försäljningstyp – i detta fall försäljning till en ny kund – får Hanna automatiskt den försäljningsguiden som passar för denna typ av försäljning.

Försäljningsguiden visar bästa praxis som John och hans toppsäljare har identifierat i sina säljprocesser. De viktigaste stegen i processen är utformade och länkade till de aktiviteter och dokument som krävs i varje steg. Det innebär att guiden kommer att föreslå Hannah de rätta aktiviteterna så att hon alltid vet vad hon ska göra härnäst.

Exempel: När Hannah har kvalificerat ett lead och bokat ett möte kommer försäljningsguiden automatiskt att föreslå en e-postmall för att skicka mötesbekräftelse, vilket innebär att hon sparar tid och säkerställer att all kundkommunikation följer företagets bästa praxis.

När hon använder SuperOffice Sales för att hantera sina leads och försäljningsmöjligheter samlar Hannah automatiskt alla data relaterade till sin försäljning på ett och samma ställe. Det gör det enkelt för henne att hantera flera olika konton, som befinner sig i olika faser i försäljningsprocessen.

Det betyder också att John, hennes försäljningschef, får ett enklare jobb att vägleda henne. Han behöver inte gå igenom olika kalkylblad, e-postmeddelanden eller pappersdokument för att få en överblick över alla hennes kunder. John kan ta en titt på Hannahs affärer i vyn Försäljningssekreteraren för att se hur hon styr sin pipeline.

Försäljningssekreteraren ger en snabb och enkel överblick över alla aktuella försäljningsmöjligheter i en samlad vy. Det gör det enklare för Hannah och John att prioritera och besluta vad som ska göras härnäst.

Genom att följa stegen i Försäljningsguiden och i tillägg ta hjälp av Försäljningssekreteraren för att hantera de dagliga aktiviteterna kan Hannah vara säker på att hon inte missar viktiga uppföljningar och är på rätt väg mot snabbare avslut.

Vi har nu visat dig

  • Hur du kan skapa en säljprocess med en enkel guide uppdelad i olika steg,
  • Hur dina säljare kan optimera sin tid och arbetsinsats genom att följa ”bästa praxis”,
  • Hur Försäljningsguiden stöder ditt team i varje steg ända fram till avslut.

Det här vara bara ett smakprov på hur SuperOffice kan hjälpa dig att arbeta smartare.

Titta gärna på våra andra videor för att lära dig mer om hur SuperOffice kan göra dig mer produktiv eller prova själv.