Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skicka målgruppsanpassade e-postmeddelanden med SuperOffice Marketing

SuperOffice är en komplett lösning för e-postmarknadsföring med perfekta verktyg när du vill nå din målgrupp, skicka bättre e-postmeddelanden och förbättra konverteringsgraden.

Allt detta kommer att hjälpa dig att attrahera fler kunder.

Vi kommer ska visa hur enkelt SuperOffice kan hjälpa dig att:

  • Skapa utskick,
  • Använda målgruppslistor som hämtats direkt från databasen,
  • Schemalägga och sända utskick,
  • Spåra mottagarnas respons.

Abigails företag ska anordna ett kundseminarium. De har skapat ett projekt i SuperOffice för att hålla reda på informationen om seminariet och listan över anmälda deltagare.

Abigail skapar ett urval som består av de kunder som är beslutsfattare och inte har deltagit i något kundseminarium det senaste året. Hon använder urvalet som en sändlista för att skicka inbjudningar till det kommande seminariet. Därefter skapar hon en inbjudan genom att använda en av de befintliga e-postmallarna.

När Abigail redigerar sitt meddelande gör hon inbjudningarna personliga och infogar en länk så kunderna kan anmäla sig direkt till seminariet. Systemet registrerar när mottagarna klickar på länken och lägger automatiskt till dem i seminarieprojektet. Abigail är nu redo att skicka sitt e-meddelande, men väljer istället att schemalägga det till kl. 14:00 dagen därpå, eftersom hon vet att det är en lämplig tidpunkt på dagen, då många läser sin e-post.

När utskicket har sänts, kan Abigail få statistik och följa resultatet av utskicket via sitt dashboard. Alla kunder som har anmält sig till seminariet kommer automatiskt att läggas till i projektets deltagarlista.

Vid en senare tidpunkt kan hon gå tillbaka till projektet och använda deltagarlistan som målgrupp för ett nytt e-postutskick, till exempel för att skicka en påminnelse strax innan seminariet.

Vi har nu visat dig hur du kan

  • Skapa utskick,
  • Använda målgruppslistor som hämtats direkt från databasen,
  • Schemalägga och sända utskick,
  • Spåra mottagarnas respons.

Det här vara bara ett smakprov på hur SuperOffice kan öka din effektivitet.

Titta gärna en titt på våra andra videor för att lära dig mer om hur SuperOffice kan göra dig mer produktiv eller prova själv.