Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Hantera kundförfrågningar med SuperOffice Service

Nu för tiden får företag allt mer återkoppling från sina kunder. Om du vill ligga steget före och säkerställa att du har nöjda kunder är det viktigt att kunna hantera deras frågor, klagomål och önskemål effektivt och korrekt.

Alla som har arbetat med kundförfrågningar vet dock hur svårt det kan vara att besvara alla kunder snabbt. Särskilt om du drunknar i Outlook-mappar och drivor av Post-it-lappar. Tänk om det fanns ett verktyg som kunde hjälpa dig besvara alla dina kundförfrågningar direkt när du får dem, på ett snabbt och enkelt sätt?

SuperOffice Service ger dig allt detta och mer därtill.

I den här videon visar vi hur SuperOffice Service hjälper dig att:

  • Spara alla e-postförfrågningar  i en central databas med ett ärendenummer,
  • Samla all kundinformation på ett ställe där alla kan se den,
  • Kommunicera med dina kunder på ett enkelt sätt,
  • Effektivt samarbeta med ditt team när ni hanterar förfrågningar.

Peter har fått en faktura som verkar felaktig, så han skickar ett e-postmeddelande till företaget med frågor om fakturan. Han får omedelbart ett svarsmeddelande där det står att hans förfrågan är mottagen och har tilldelats ett ärendenummer. Peter blir glad att veta att förfrågan är mottagen.

Abigail – en kundservicemedarbetare – har tilldelats ärendet och börjar hantera det genom att kontrollera vem Peter är och om han tidigare har haft ärenden som kan vara relevanta. För att kunna hjälpa Peter behöver hon fakturanumret. Så Abigail svarar snabbt med hjälp av en befintlig svarsmall och ber Peter om dessa uppgifter.

När Peter har återkommit med fakturanumret vidarebefordrar Abigail ärendet till sina kollegor på ekonomiavdelningen, eftersom de kan kontrollera fakturan och skicka den information till Peter som han efterfrågar. När Abigails kollega på ekonomiavdelningen – Dylan – öppnar ärendet ser han all tidigare kommunikation som är relaterad till Peters ärende. Dylan hittar de uppgifter han söker och besvarar meddelandet. Sedan avslutar han ärendet, som sparas i systemet med kundens ärendeinformation.

Vi har nu visat dig hur du kan

  • Spara alla e-postförfrågningar i en central databas med ett ärendenummer,
  • Samla all kundinformation på ett ställe där alla kan se den,
  • Kommunicera med dina kunder på ett enkelt sätt,
  • Effektivt samarbeta med ditt team när ni hanterar förfrågningar.

Det här vara bara ett smakprov på hur SuperOffice kan öka din effektivitet.

Titta gärna en titt på våra andra videor för att lära dig mer om hur SuperOffice kan göra dig mer produktiv eller prova själv.