Hantera kundens hela livscykel med SuperOffice CRM

När många företag är involverade i distributionskedjan ökar komplexiteten. SuperOffice CRM hjälper dig att organisera, digitalisera och förenkla kommunikationen mellan leverantörer, kunder och butiker.

 Kvinna som kontrollerar leverans

Tusentals nöjda kunder

expand-international_bw
vanderwindt-logo2x
asko_black
xxl
panasonic_bw_logo

SuperOffice CRM för detalj- och partihandel

 • Icon

  Kundöversikt

  En heltäckande och transparent översikt över prospekts, kunder och leverantörer på ett och samma ställe, inklusive all kommunikation som e-postmeddelanden, dokument, avtal, säljmöten, projekt etc.

 • Icon

  Orderhantering

  Identifiera affärsmöjligheter hos potentiella och befintliga kunder baserat på affärsbehov, produktsortiment och omsättningstillväxt. Säkerställ exakta prognoser och korrekt hantering av försäljnings- och orderprocessen genom att implementera erbjudanden och försäljningsmöjligheter i SuperOffice CRM.

 • Icon

  Riktade erbjudanden

  Skicka riktade erbjudanden och kampanjer till många olika kunder baserat på deras intressen och köphistorik. Med prenumerationshantering kan du skräddarsy marknadsföringskampanjer som passar kundens eller butikens behov.

 • Icon

  ERP-integration

  Integrera ekonomi- och affärssystem för att se vad som eventuellt är utestående innan ytterligare beställningar behandlas. Använd kreditgränser och andra rapporter i systemet för att kunna erbjuda en bättre kundupplevelse.

 • Icon

  Nyckeltal och KPI:er

  Få tillgång till nyckeltal och KPI:er från alla affärsenheter inom företaget för att kunna fatta bättre beslut. Kombinera rapporter från olika system (ERP, CRM) för att ge ledningen en fullständig översikt över försäljningsmöjligheter, nya kunder och återkommande intäkter.

 • Icon

  Leverantörshantering

  Få en fullständig översikt över kontakten med dina leverantörer: avtal, e-post, samtal, beställningar och fakturor. Samarbeta med inköps- och produktteam för att hålla reda på inkommande leveranser och betalning.

Köpguide för CRM

Genom att investera i CRM-programvara kan du bygga upp och stärka relationer med nya och befintliga kunder. Ta reda på hur du väljer rätt lösning för din verksamhet med vår köpguide för CRM.

Få en gratis demo

CRM handlar om att skapa långsiktiga kundrelationer. Det är CRM-strategin som ligger till grunden för hur väl ni kommer lyckas med CRM och här hjälper och vägleder vi er.

Det behövs tydligt definierade arbetsprocesser och vi anpassar systemet efter era processer, inte tvärtom.

4 anledningar att prova SuperOffice CRM:

 • Sömlös integration med Office 365 och G-Suite
 • Tillgänglig på vilken enhet som helst – dator, mobil och surfplatta
 • Obegränsade företag, kontakter, prospekt och supportärenden
 • Funktionsbaserad prissättning (du betalar för det du använder)

För bästa möjliga utbyte av systemet rekommenderar vi SuperOffice CRM till företag med en potential på 5 användare eller fler. Vänligen fyll i formuläret, så kontaktar vi dig.