Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Effektivare försäljning med SuperOffice

Som säljare ställs du varje dag inför utmaningen att sälja mer och att sälja snabbare. Och när du arbetar med många uppgifter samtidigt, är det svårt att få tid att verkligenfokusera på själva försäljningen.

Att sälja är hårt arbete, men tänk om det fanns ett nytt sätt att göra sakerna på?

För mig handlar det om att sälja mer och snabbare och att vara kräsen när det gäller vilka försäljningsmöjligheter som jag lägger min tid på. Och när jag har många bollar i luften samtidigt, upplever jag att det är lätt att fokusera på fel saker, som inte leder till en affär.

SuperOffice for Sales är en lösning som har hjälpt mig att välja ut vilka försäljningsmöjligheter som jag ska fokusera på och vilka jag ska lägga åt sidan.

Nu har jag full överblick över mina pågående försäljningar och det gör det lättare att prioritera vem jag ska kontakta först när jag följer upp affärsmöjligheter. Allt jag behöver göra är att kontrollera mina försäljningsmöjligheter och prioritera dem i turordning – sen är jag igång.

Jag har mycket press på att uppnå mina försäljningsmål, och en väl förberedd säljande offert är avgörande för att jag ska kunna uppnå mina mål. Tidigare kunde det ta flera dagar att ta fram en bra offert. Det innebar att gå igenom en mängd Excel-ark, produktkataloger, prisdatabaser och att försöka få tag på min ständigt upptagna försäljningschef för att få godkännanden. Inte det smartaste sättet att arbeta på.

Med SuperOffice kan jag välja produkter och priser, lägga till rabatter och få alla belopp automatiskt uppdaterade utan att lämna CRM-systemet – eller mitt skrivbord.

Jag behöver inte lägga tid på att beräkna och kontrollera beloppen då det görs automatiskt. Och det gillar jag.

Undrar du ibland om du fokuserar på rätt saker vid rätt tillfälle när du försöker nå ett avslut? Det gjorde jag. Och när jag arbetar så hårt för att nå ett avslut finns det inte tid för gissningar. Jag måste veta att det jag gör fungerar.

Försäljningsguiden i SuperOffice Sales har varit en välsignelse. Den är helt anpassad till företagets försäljningsprocess. När jag arbetar med en försäljning behöver jag bara följa de angivna stegen och se till att jag slutför alla aktiviteter och levererar altt som tillhör varje steg. Och när jag gör det så vet jag att jag slipper gissa.

Försäljning handlar om siffror. Och jag vet att om jag inte har full koll på alla siffror så kommer jag få stora problem i slutet av kvartalet. Därför är försäljningsprognoserna en så viktig del av mitt arbete.

Jag kommer ihåg hur det var förr, när jag hade problem att få in korrekta säljprognoser från säljarna. Så är det inte längre, lyckligtvis. En bra prognos visar hur mitt team ligger till i förhållande till målen och var jag behöver stötta dem för att de ska uppnå sina mål.

SuperOffice Sales ger mig en snabb överblick över försäljningsläget. Jag vet alltid hur mycket mitt säljteam säljer.

SuperOffice CRM handlar om att hjälpa dig att arbeta snabbare och smartare med försäljning.

Med bara några klick får du en fullständig överblick över dina möjligheter. Du kan snabbt skapa exakta offerter. När alla följer samma strukturerade process får du all information du behöver för att fatta smartare beslut.

Titta gärna på våra andra videor för att lära dig mer om hur SuperOffice kan hjälpa dig att bli mer produktiv, eller så kan du prova på själv.