Ladda ner vår nya guide: Öka tillväxten i tuffa tider 
En ledares guide till framgångsrik tillväxt

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skapa korrekta målgruppslistor med SuperOffice

Att hitta rätt målgrupp bland all din CRM-data kan vara en utmaning. SuperOffice effektiva funktioner hjälper dig att segmentera och skapa listor över målgrupper med bara några få klick.

I den här videon visar vi dig hur Urvalsfunktionen kan hjälpa dig att uppfylla dina försäljningsmål.

Vi visar hur du med hjälp av SuperOffice kan:

  • Segmentera dina kunder i olika målgrupper,
  • Skapa dina aktiviteter baserat på beteende,
  • Kombinera två dataurval för att skapa den rätta målgruppslistan för dina aktiviteter,
  • Utföra åtgärder för att uppnå dina försäljningsmål.

Jane vill gärna sälja mer till sina B-kunder. Hon har beslutat sig för ägna dagen åt att ringa och följa upp de kunder som inte har handlat något det senaste halvåret.

Först behöver Jane en lista över alla sina B-kunder. Efteråt upprättar hon ett urval med alla kunder som inte har köpt något under de senaste sex månaderna. Till sist skapar hon ett tredje urval som är en kombination av dessa två.

Genom att använda ett kombinerat urval får hon en lista över de företag som ingår i båda de andra listorna. Därmed har hon sorterat ut alla B-kunder som inte har köpt något under de senaste sex månaderna. Med denna lista kan Jane sedan skapa uppföljningsaktiviteter i sin kalender.

Hade det rört sig om en kampanj riktad till alla kunder, och inte bara de som Jane hanterar, kunde hon även ha genererat uppföljningsaktiviteter för sina kollegor och lagt dessa direkt i deras kalendrar på samma enkla sätt.

Jane kan när som helst gå tillbaka till urvalet och använda en lista som målgrupp för en ny aktivitet.

När Jane har ringt telefonsamtalen kan hon till exempel skicka ett e-postmeddelande till sina kunder med nya produkterbjudanden eller inbjudningar till evenemang.

Vi har nu visat dig hur du

  • Segmenterar dina kunder i olika målgrupper,
  • Skapa aktiviteter baserat på beteende,
  • Kombinerar två dataurval för att skapa den rätta målgruppslitan för dina aktiviteter,
  • Använder denna lista för att skapa uppföljningsaktiviteter.

Det här vara bara ett smakprov på hur SuperOffice kan hjälpa dig att segmentera dina kunder och vidta rätt åtgärder för att uppnå dina försäljningsmål.

Titta gärna en titt på våra andra videor för att lära dig mer om hur SuperOffice kan göra dig mer produktiv eller prova själv.