superoffice marketing

SuperOffice CRM ger dig verktyg för att hitta fler leads av hög kvalitet genom webbformulär och riktad e-postmarknadsföring. Nå dina målgrupper bättre och skapa meningsfulla konversationer som hjälper dig att göra fler affärer.

Allt du behöver för att få fler leads

De bästa marknadsföringsresultaten får du, när du känner din målgrupp och kan nå dem effektivt.

  • Skapa professionella kampanjer
  • Öka konverteringsgraden
  • Maximera dina kampanjresultat
 Midnattssol ovanför fjorden
Vinterscen. Man som går på en frusen sjö

Nå din målgrupp

Funktionen ”Urval” hjälper dig att skapa dina målgruppslistor baserat på en mängd olika kriterier, bland annat kontaktinformation, aktiviteter, projekt, försäljningsmöjligheter m.m.

Alla leads på ett ställe

Oavsett källan – webbformulär, inkommande e-post, mässor eller prenumerationslistor – kan SuperOffice CRM importera och lagra all information om dina leads på en central plats, vilket gör det enkelt att skapa personliga och mer exakta målgruppslistor.

Glad mann på kontoret

Snabbt och enkelt

SuperOffice innehåller ett förenklat e-postverktyg för att alla ska kunna skicka väldesignade och skräddarsydda meddelanden och dokument till kontakter i SuperOffice CRM. Det gör det enkelt att hålla kontakt med både befintliga och potentiella kunder.

 skärmdump från SuperOffice CRM

TOPPRANKAD CRM-PROGRAMVARA

SuperOffice får höga betyg på alla större plattformar för kundomdömen. Baserat på mer än 350 recensioner rankas SuperOffice CRM högt inom användarvänlighet och kundservice.

Två glada kvinnor i ett mötesrum

En deal med ett leende

På SuperOffice är vi uppriktigt intresserade av våra kunder och de utmaningar som de ställs inför i sitt dagliga arbete. Vi är fullt och fast övertygade om att kundrelationer är viktiga och om de vårdas, utvecklas och respekteras, kommer dessa fantastiska relationer att leda till framgångar och tillväxt för företaget. Vi lever och brinner för att förbättra och stödja CRM i särklass med ett leende.